• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • свински породи

Резултати за

Свински породи - Внос износ

 1. KURT NISGAARD

  Дания

  Verified by europages badge

  Предприятието KURT NISGAARD, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, Говеда, Свински породи, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Млечни крави, и minks. Седалището му е в/ъв Skjern, Дания.

 2. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Китай

  Предприятието AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 3. PLACAS VERDES

  Испания

  Предприятието PLACAS VERDES, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на farms. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Испания

  Предприятието PORCS ET PORCELETS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, livestock, Пречистване на води, waste water disinfection, и drinking water - function. Седалището му е в/ъв El Palau D' Anglesola-Lleida, Испания.

 5. DELAVI

  Белгия

  Предприятието DELAVI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Свинско - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Свински породи, carcasses, и meats. Седалището му е в/ъв Tielt, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Португалия

  Предприятието SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., e Разпространител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Селско стопанство - услуги, reproduction swines, Говеда, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Sintra, Португалия.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Германия

  Предприятието ZOOFACHMARKT - MARCHE, e Разпространител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Heinsberg, Германия.

 3. ETTAROETICO

  Италия

  Предприятието ETTAROETICO, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Седалището му е в/ъв Corbetta, Италия.

 4. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Германия

  Предприятието 1VITAL-FLEISCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, и Замразени и дълбоко замразени меса. Седалището му е в/ъв Speyer, Германия.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, Овчи и кози породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Lohfelden, Германия.

 1. INTERPORC

  Холандия

  Предприятието INTERPORC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Колбаси и осолени продукти, и pork. Седалището му е в/ъв Haghorst, Холандия.

 2. BHZP GMBH

  Германия

  Предприятието BHZP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на sow insemination. Седалището му е в/ъв Dahlenburg, Германия.

 1. FIERENS MENGVOEDERS

  Белгия

  Предприятието FIERENS MENGVOEDERS, e Разпространител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, pellet feeds, Свински породи, и cereals. Седалището му е в/ъв Temse, Белгия.

 2. G E BAKER UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието G E BAKER UK LTD, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на plastic panels. Седалището му е в/ъв Bury St. Edmunds, Обединеното кралство.

 3. PORC MERCATUS APS

  Дания

  Предприятието PORC MERCATUS APS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Свинско - пресни меса, Прясно месо и пресни домашни птици, Хранeнe - внос-износ, Свинско - пресни меса, Прясно месо и пресни домашни птици, и livestock. Седалището му е в/ъв Tommerup, Дания.

 4. PRIMARY DIETS

  Обединеното кралство

  Предприятието PRIMARY DIETS, e Multi-Category, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, food for animals and zootechnics, Свински породи, и Feed fodder for piglets. Седалището му е в/ъв Ripon, Обединеното кралство.

 5. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Франция

  Предприятието ABERAETABLISSEMENTS ABERA, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Седалището му е в/ъв Saint-Brice-En-Cogles, Франция.

 6. BRUMICOLD

  Испания

  Предприятието BRUMICOLD, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Седалището му е в/ъв Algarrobo, Испания.

 7. POELIER VAN DER WAL B.V.

  Холандия

  Предприятието POELIER VAN DER WAL B.V., и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Kollumerzwaag, Холандия.

 8. FRANZ KOOPS LANDHANDEL KG

  Германия

  Предприятието FRANZ KOOPS LANDHANDEL KG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Свински породи, Брашно и грис, Храна за животновъдството, Риби, Свински породи, Брашно и грис, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Bakum, Германия.

 1. JLW HOLDING AKTIENGESELLSCHAFT

  Германия

  Предприятието JLW HOLDING AKTIENGESELLSCHAFT, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Говеда, Свински породи, Житни растения и зърнени храни, Плодове, Говеда, Свински породи, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Winsen, Германия.

 2. KÄLBERSAMMELSTELLE NIEDERZIER JANSSEN VIEH UND FLEISCH GBR

  Германия

  Предприятието KÄLBERSAMMELSTELLE NIEDERZIER JANSSEN VIEH UND FLEISCH GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Niederzier, Германия.

 3. KAYLA TIERNAHRUNG GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KAYLA TIERNAHRUNG GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Lauenau, Германия.

 4. KOHL & BABINGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието KOHL & BABINGER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Говеда, Свински породи, Прясно месо и пресни домашни птици, Риби, Говеда, Свински породи, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Erlauf, Австрия.

 5. PAUL ROTTMANN GMBH

  Германия

  Предприятието PAUL ROTTMANN GMBH, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Ahaus, Германия.

 6. COTTING & FILS SA

  Швейцария

  Предприятието COTTING & FILS SA, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Arconciel, Швейцария.

 7. GEBRÜDER TEUFL GMBH

  Австрия

  Предприятието GEBRÜDER TEUFL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Oberndorf An Der Melk, Австрия.

 8. SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH

  Австрия

  Предприятието SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Weer, Австрия.

 9. CARNA HOLDING AG

  Швейцария

  Предприятието CARNA HOLDING AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Свински породи, Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, Говеда, Свински породи, Прясно месо и пресни домашни птици, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

 10. KRONI

  Швейцария

  Предприятието KRONI, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Свински породи, Диетичнa и биологичнa хранa, Брашно и грис, Риби, Свински породи, Диетичнa и биологичнa хранa, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Altstätten, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Свински породи - Внос износ

Брой резултати

2023 Фирми