• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Северна Македония

Северна Македония
  1. YDFGFCGVBH

    Северна Македония

    Предприятието YDFGFCGVBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, wholesale fabrics, clothing fabrics, Внос-износ - текстил и облекло, и industrial fabrics. Седалището му е в/ъв Skopje, Северна Македония.

  2. MODERNA MILENIUM

    Северна Македония

    Предприятието MODERNA MILENIUM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Shtip, Северна Македония.

  3. VIBA FASHION GROUP

    Северна Македония

    Предприятието VIBA FASHION GROUP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Stip, Северна Македония.

  4. AVANTGARDE TEXTIL SERVICE

    Северна Македония

    Предприятието AVANTGARDE TEXTIL SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stip, Северна Македония.

  5. TRIKOTAZA PELISTER

    Северна Македония

    Предприятието TRIKOTAZA PELISTER, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bitola, Северна Македония.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Северна Македония

Брой резултати

5 Фирми