• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • семейство кокошкови

Резултати за

Семейство кокошкови - Внос износ

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Турция

  Предприятието NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на Добитък и домашни птици - храни, supplementary feeds, poultry, Добитък и домашни птици - храни, и Chicken breeding. Седалището му е в/ъв Nfa Ilac Kimya, Турция.

 2. INSAVI

  Испания

  Предприятието INSAVI, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на chicken cages, egg processing and treatment equipment, boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens, и Feeds for layer. Седалището му е в/ъв Alcover, Испания.

 3. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Португалия

  Предприятието ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Fornos De Algodres, Португалия.

 4. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Португалия

  Предприятието PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на aviculture. Седалището му е в/ъв Meirinhas, Португалия.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Египет

  Предприятието DELTA BIOPHARMA, e Разпространител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на pharmaceutical products for veterinary use, additives for feeds and disinfectants, и articles for veterinary use. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MIXRITE TURKEY

  Турция

  Предприятието MIXRITE TURKEY, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на hire and sale of pumps, и feed integrators for animals. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 2. AYYILDIZ KULUÇKA

  Турция

  Предприятието AYYILDIZ KULUÇKA, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Ordu, Турция.

 3. MANCH MOL

  Украйна

  Предприятието MANCH MOL, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Ungvár, Украйна.

 4. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  Китай

  Предприятието ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Anping, Китай.

 5. B.A.K.FARM

  Гърция

  Предприятието B.A.K.FARM, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на free-range hens, и small eggs. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

 1. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Италия

  Предприятието QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Malo, Италия.

 2. MORESSI CARNI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MORESSI CARNI S.R.L., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

 1. YUKSELIS POULTRY

  Турция

  Предприятието YUKSELIS POULTRY, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. PAVESELLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието PAVESELLO S.R.L., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Pinarolo Po, Италия.

 3. FRESCHINI SIMONA

  Италия

  Предприятието FRESCHINI SIMONA, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Жълтъци, течни и на прах, Семейство кокошкови, и Жълтъци, течни и на прах. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

 4. GIORGIO FRATELLI

  Италия

  Предприятието GIORGIO FRATELLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

 5. AVILIZ, LDA

  Португалия

  Предприятието AVILIZ, LDA, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 6. PADOVAN ALBERTO

  Италия

  Предприятието PADOVAN ALBERTO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

 7. PAC-DAMAS

  Сирия

  Предприятието PAC-DAMAS, e Разпространител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на animal vaccines, и medicines for veterinary use. Седалището му е в/ъв Damascus, Сирия.

 8. EMILIANI S.R.L.

  Италия

  Предприятието EMILIANI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Семейство кокошкови, Месо и колбаси, и Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Orbetello, Италия.

 1. TEI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TEI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Salo', Италия.

 2. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Италия

  Предприятието ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Credaro, Италия.

 3. FREE

  Египет

  Предприятието FREE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв alex, Египет.

 4. CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Семейство кокошкови, Яйца, и Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Albignasego, Италия.

 5. MAHUGNON FISH SARL

  Бруней Даруссалам

  Предприятието MAHUGNON FISH SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Parakou, Бруней Даруссалам.

 6. NUOVA FOOD S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA FOOD S.R.L., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Striano, Италия.

 7. SARL VOLAILLES MANSLOISES

  Франция

  Предприятието SARL VOLAILLES MANSLOISES, e Разпространител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Освен това развива дейност и в сферата на poultry. Седалището му е в/ъв Mansle, Франция.

 8. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Италия

  Предприятието AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Rivarolo Mantovano, Италия.

 9. CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA

  Италия

  Предприятието CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Terralba, Италия.

 10. EURO ASIA GROUP TRADING

  Гърция

  Предприятието EURO ASIA GROUP TRADING, e Производител, и работи в сферата на Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Crete, Гърция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно