• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • системи и процедури за стерилни стаи

Резултати за

Системи и процедури за стерилни стаи - Внос износ

 1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието WEISS UMWELTTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални пещи, Automotive test benches and brake test benches, steam sterilisers, Индустриални пещи, Air-conditioning systems for IT systems, Climatic chambers, Climatic testing in climatic chambers, Climatic chambers, и corrosion tests. Седалището му е в/ъв Reiskirchen, Германия.

 2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Магазини - подреждане, Системи и процедури за стерилни стаи, Хлебопроизводство - машини и материали, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Магазини - подреждане, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 3. PUREVER TECH

  Португалия

  Предприятието PUREVER TECH, e Производител, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Nelas, Португалия.

 4. BELENOS GMBH

  Австрия

  Предприятието BELENOS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 5. CANAL 3 SRL

  Италия

  Предприятието CANAL 3 SRL, e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, air ducting, ducts, Системи и процедури за стерилни стаи, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв San Bonifacio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BECKER MEDICAL-SODIPRHO

  Франция

  Предприятието BECKER MEDICAL-SODIPRHO, e Разпространител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Системи и процедури за стерилни стаи, surgical furniture, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

 2. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Германия

  Предприятието ALPHA IONSTATEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Йонизация на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Йонизация на въздуха - уреди и инсталации, air freshening devices, room air conditioning, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Offenbach, Германия.

 3. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Обединеното кралство

  Предприятието CONNECT 2 CLEANROOMS, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Lancaster,, Обединеното кралство.

 4. CRAC, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието CRAC, SPOL. S R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Освен това развива дейност и в сферата на Clean rooms, Cleanroom Solution, hvac design, и sterile rooms. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

 5. O+R (OPLUSR)

  Белгия

  Предприятието O+R (OPLUSR), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Montigny-Le-Tilleul, Белгия.

 1. UAB "CLEAN SOLUTIONS"

  Литва

  Предприятието UAB "CLEAN SOLUTIONS", e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning services for banks, cleaning, cleaning services for institutions, и cleaning services for gyms. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 2. ONFAB LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ONFAB LTD, e Производител, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Cheshire, Обединеното кралство.

 1. EUROFLUX

  Франция

  Предприятието EUROFLUX, e Производител, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Освен това развива дейност и в сферата на Clean rooms, Stretch ceiling for clean rooms, и white and sterile chambers. Седалището му е в/ъв Ballainvilliers, Франция.

 2. ONI -WÄRMETRAFO GMBH

  Германия

  Предприятието ONI -WÄRMETRAFO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, heat regeneration systems, Системи и процедури за стерилни стаи, air conditioning and ventilation systems for buildings, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Lindlar, Германия.

 3. IPHCON GMBH

  Германия

  Предприятието IPHCON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, air conditioning systems, air conditioning systems for sterile rooms, air conditioning system filters, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Fulda, Германия.

 4. THT SRL

  Италия

  Предприятието THT SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 5. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

  Германия

  Предприятието MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Processing of plastics, Системи и процедури за стерилни стаи, special purpose chains, и white chambers. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

 6. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, test instruments for the plastics industry, flowmeters, rheology, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

 7. ENVIFLEX

  Чехия

  Предприятието ENVIFLEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв České Budějovice, Чехия.

 8. ROOM WHITE INSTALACIONES S.L.

  Испания

  Предприятието ROOM WHITE INSTALACIONES S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerated warehouses for storing merchandise. Седалището му е в/ъв Avila, Испания.

 1. ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER

  Германия

  Предприятието ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Planegg, Германия.

 2. LOEMAT GMBH

  Германия

  Предприятието LOEMAT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 3. INGO GEIGER

  Германия

  Предприятието INGO GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

 4. BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH

  Германия

  Предприятието BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Системи и процедури за стерилни стаи, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Völklingen, Германия.

 5. SIGUM LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SIGUM LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Solihull, Обединеното кралство.

 6. SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH

  Германия

  Предприятието SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Schwerte, Германия.

 7. TSE SYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието TSE SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Moos, Германия.

 8. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

  Германия

  Предприятието CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

 9. STAXS

  Германия

  Предприятието STAXS, e Производител, и работи в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи. Освен това развива дейност и в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Безопасност на труда - съоръжения и техника, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Driedorf, Германия.

 10. RHEOTEST MEDINGEN GMBH

  Германия

  Предприятието RHEOTEST MEDINGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Резервни части за корабни дизелови двигатели, и Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Ottendorf-Okrilla, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Системи и процедури за стерилни стаи - Внос износ

Брой резултати

264 Фирми

Категория