• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • скоби за телбод

Резултати за

Скоби за телбод - Внос износ

 1. MPV PAPIER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MPV PAPIER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скоби за телбод. Седалището му е в/ъв Maintal, Германия.

 2. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Германия

  Предприятието TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скоби за телбод. Седалището му е в/ъв Ennepetal, Германия.

 3. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Франция

  Предприятието A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на metal staples for packing, и staples for office staplers. Седалището му е в/ъв Enchenberg, Франция.

 4. AMBS + MORSCH GMBH

  Германия

  Предприятието AMBS + MORSCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скоби за телбод. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

 5. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Швейцария

  Предприятието KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Седалището му е в/ъв Horgen, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KEMERLI METAL

  Турция

  Предприятието KEMERLI METAL, e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на furniture, compressed-air tools, и furniture accessories. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 2. TORREGGIANI SRL

  Италия

  Предприятието TORREGGIANI SRL, e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на Пирони и клинове, Пневматични пистолети за гвоздеи, electrowelded rivets, tacks, Пирони и клинове, и Пневматични пистолети за гвоздеи. Седалището му е в/ъв Ceresara, Италия.

 3. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Франция

  Предприятието MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника, Конвейери, straps, Вулканизация на каучука - машини и техника, и Конвейери. Седалището му е в/ъв Saint-Chamond, Франция.

 4. 3D MAKINA KALIP

  Турция

  Предприятието 3D MAKINA KALIP, e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. STALGRIT

  Беларус

  Предприятието STALGRIT, e Производител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Скоби за телбод, Пирони и клинове, Скоби за телбод, Пирони и клинове, Nailing and stapling machinery, и nails. Седалището му е в/ъв Retchitsa, Беларус.

 1. HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD

  Китай

  Предприятието HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD, e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на Метри, дециметри, туази, мерки и линии, и Метри, дециметри, туази, мерки и линии. Седалището му е в/ъв Shangqiu, Китай.

 2. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Италия

  Предприятието TRAFILERIA TRAVER SRL, e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на metal wire, и wire. Седалището му е в/ъв Zevio, Италия.

 1. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Скоби за телбод, galvanized wire, cords, Скоби за телбод, и studded gabions. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. TEW INDUSTRY CO., LTD.

  Тайван

  Предприятието TEW INDUSTRY CO., LTD., и работи в сферата на Пирони и клинове. Освен това развива дейност и в сферата на Скоби за телбод, и Скоби за телбод. Седалището му е в/ъв Kaohsiung, Тайван.

 3. SOFRAGRAF SENCO

  Франция

  Предприятието SOFRAGRAF SENCO, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на Телбод - опаковане по поръчка, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Телбод - опаковане по поръчка, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв St Ame, Франция.