• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • скъпоценни камъни и минерали

Резултати за

Скъпоценни камъни и минерали - Внос износ

 1. KAT SAPPHIRES LTD

  Мавриций

  Предприятието KAT SAPPHIRES LTD, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на sapphires. Седалището му е в/ъв Port Louis, Мавриций.

 2. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Франция

  Предприятието FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

 3. BALTICAMBRE

  Франция

  Предприятието BALTICAMBRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нескъпоценна бижутерия. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, amber, и Amber jewellery. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 4. DOSTKAR MINING

  Турция

  Предприятието DOSTKAR MINING, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Рудодобив, Рудодобив, opals, bentonite, и cornelian. Седалището му е в/ъв Torbali, Izmir, Турция.

 5. GOLD AND GEMS SRL

  Румъния

  Предприятието GOLD AND GEMS SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни и минерали, и sapphires. Седалището му е в/ъв Ramnicu Valcea, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MINERAMA BENELUX

  Белгия

  Предприятието MINERAMA BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нескъпоценна бижутерия. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни и минерали, и semi-precious stones. Седалището му е в/ъв Avennes, Белгия.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Италия

  Предприятието NEW YORK COLLECTION S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 3. STEIN DESIGN SAAR

  Германия

  Предприятието STEIN DESIGN SAAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Spiesen Elversberg, Германия.

 4. REYON

  Шри Ланка

  Предприятието REYON, e Производител, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни и минерали, и cinnamon. Седалището му е в/ъв Kandy, Шри Ланка.

 5. JASMINE EXPORTS

  Индия

  Предприятието JASMINE EXPORTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, gemstones for jewellery, semi-precious stone, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

 1. A BIJOUX

  Франция

  Предприятието A BIJOUX, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, gems, jewellery, Скъпоценни камъни и минерали, и Costume jewellery. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 2. SIGMUND LINDNER GMBH

  Германия

  Предприятието SIGMUND LINDNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на crystal balls, и Polishing balls. Седалището му е в/ъв Warmensteinach, Германия.

 1. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Турция

  Предприятието ASYA YATIRIM DANISMANLIK, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Инвестиции - консултантски услуги, Инвестиции - консултантски услуги, и natural stone. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. ROYAUME MINÉRAUX

  Мароко

  Предприятието ROYAUME MINÉRAUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Минерали, и Минерали. Седалището му е в/ъв Meknes, Мароко.

 3. ABBIN

  Белгия

  Предприятието ABBIN, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Фасадни тухли, working with natural stones, kitchens, bathroom tops, и Фасадни тухли. Седалището му е в/ъв Essen, Белгия.

 4. BELTRAMI

  Белгия

  Предприятието BELTRAMI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Скъпоценни камъни и минерали, Суров дървен материал, natural stone, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Harelbeke, Белгия.

 5. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Обединеното кралство

  Предприятието NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Злато, Диаманти, sale of petroleum products, Злато, и Диаманти. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 6. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Турция

  Предприятието ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 7. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Гватемала

  Предприятието COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., e Производител, и работи в сферата на Оникс. Освен това развива дейност и в сферата на Полускъпоценни камъни, Скъпоценни камъни и минерали, Ornamental stones, Полускъпоценни камъни, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Guatemala, Гватемала.

 8. STEIN-INSEL

  Германия

  Предприятието STEIN-INSEL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, healing amulets, minerals, gems, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 1. KÄMMERLING VIKTOR

  Германия

  Предприятието KÄMMERLING VIKTOR, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, diamonds cut, Скъпоценни камъни, jewellery with emeralds, и Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Idar-Oberstein, Германия.

 2. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Нигерия

  Предприятието EMIGON GEMS AND LAPIDARY, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, gemstones for jewellery, working of precious gems, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Akure, Нигерия.

 3. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Германия

  Предприятието SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Минерали, и Минерали. Седалището му е в/ъв Erdweg, Германия.

 4. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  САЩ

  Предприятието BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Atlanta, САЩ.

 5. AMBER RAW GROUP

  Украйна

  Предприятието AMBER RAW GROUP, e Подизпълнител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Rivne, Украйна.

 6. LEIPFINGERBADER KG

  Германия

  Предприятието LEIPFINGERBADER KG, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Минерали, и Минерали. Седалището му е в/ъв Vatersdorf, Германия.

 7. YOOLIM GEMSTONE

  Тайланд

  Предприятието YOOLIM GEMSTONE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маркетинг - проучвания. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, gemstones for jewellery, precious and semi precious stones, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Bangkok, Тайланд.

 8. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Уганда

  Предприятието MINERALS BASE AGENCY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Kampala, Уганда.

 9. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Германия

  Предприятието MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Минерали, и Минерали. Седалището му е в/ъв Freiburg Im Breisgau, Германия.

 10. GEMFRANCE

  Франция

  Предприятието GEMFRANCE, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, Ювелирство, Скъпоценни камъни, и Ювелирство. Седалището му е в/ъв Saint Ismier, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Скъпоценни камъни и минерали - Внос износ

Брой резултати

232 Фирми