• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • скъпоценни камъни

Резултати за

Скъпоценни камъни - Внос износ

 1. PHOENIX IMPORT

  Холандия

  Verified by europages badge

  Предприятието PHOENIX IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Свещи, Ювелирство, incense burners, bracelets, semi-precious stones, essential oils, incense, Body care - products, и Свещи. Седалището му е в/ъв Dalfsen, Холандия.

 2. ESSEPI DI MARCATO LEOPOLDO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието ESSEPI DI MARCATO LEOPOLDO, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Скъпоценни камъни, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Montegalda, Италия.

 3. AWGIFTS EUROPE

  Словакия

  Verified by europages badge

  Предприятието AWGIFTS EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Свещи. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, wholesale gift items, Aromatherapy Supplier, Bio Essential Oil Wholesale, soaps, Wholesale Jute and Cotton Bags, Himalayan Salt Supplier, Wholesale Nag Champa, и massage candles. Седалището му е в/ъв Zavar, Словакия.

 4. ZENVOL

  Холандия

  Verified by europages badge

  Предприятието ZENVOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Ювелирство, Свещи, Нехранителни есенции и аромати, crystals for jewellery, Ювелирство, wellness products, Свещи, amethysts, и pendants. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

 5. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  Китай

  Предприятието LEFFIY JEWELRY CO.LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery with jade, crystal, gemstones for jewellery, и Healthful Bracelets. Седалището му е в/ъв Lianyungang City, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Франция

  Предприятието FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

 2. ROCK STAR CRYSTALS

  САЩ

  Предприятието ROCK STAR CRYSTALS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв New York, САЩ.

 3. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Франция

  Предприятието SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery with precious stones, custom jewellery articles, silver pendants, и minerals. Седалището му е в/ъв Paris, Île-De-France, Франция.

 4. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  Китай

  Предприятието MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Guangzhou, Китай.

 5. GOPIKA EXPORTS

  Индия

  Предприятието GOPIKA EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, Скъпоценни камъни, Tourmaline, и Emeralds. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

 1. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Полша

  Предприятието HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на natural stone, ornamental stones and rocks, Ornamental stones, и Decorative stones. Седалището му е в/ъв Nowa Chełmża, Полша.

 2. ORO PINK

  Италия

  Предприятието ORO PINK, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Ювелирство, gold jewellery, appraising precious stones, Ювелирство, и jewellery with precious stones. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

 1. JASMINE EXPORTS

  Индия

  Предприятието JASMINE EXPORTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, gemstones for jewellery, semi-precious stone, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

 2. VASCAVI GMBH

  Германия

  Предприятието VASCAVI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 3. SHARANA

  Холандия

  Предприятието SHARANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Voerendaal, Холандия.

 4. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Австрия

  Предприятието MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Telfs, Австрия.

 5. GEMHYPE.COM GMBH

  Германия

  Предприятието GEMHYPE.COM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на working of precious gems, precious and semi precious stones, и precious stones for goldsmiths and jewellers. Седалището му е в/ъв Kirschweiler, Германия.

 6. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Португалия

  Предприятието COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO, e Разпространител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на certification of gems. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

 7. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  Белгия

  Предприятието JOAILLERIE LEYSEN FRERES, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, Ювелирство, custom-made costume jewellery, Скъпоценни камъни, Ювелирство, и jewellers design. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 8. INNOVA MADENCILIK

  Турция

  Предприятието INNOVA MADENCILIK, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 1. A BIJOUX

  Франция

  Предприятието A BIJOUX, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, gems, jewellery, Скъпоценни камъни и минерали, и Costume jewellery. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 2. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Италия

  Предприятието NATURALWELLNESS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, bracelets, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

 3. MINERALIUM.DE

  Германия

  Предприятието MINERALIUM.DE, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Козметични средства, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни, Козметични средства, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Halver, Германия.

 4. RUDOLF FIEGLMÜLLER

  Австрия

  Предприятието RUDOLF FIEGLMÜLLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни, Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Groß-Enzersdorf, Австрия.

 5. OTANTIK TAŞ

  Турция

  Предприятието OTANTIK TAŞ, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на precious stones, silver jewellery sets, и natural stone. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 6. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Нигерия

  Предприятието EMIGON GEMS AND LAPIDARY, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, gemstones for jewellery, working of precious gems, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Akure, Нигерия.

 7. LMS GEMS (PVT) LTD

  Шри Ланка

  Предприятието LMS GEMS (PVT) LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на sapphires, и certification of gems. Седалището му е в/ъв Piliyandala, Шри Ланка.

 8. FOREVER ONE

  Турция

  Предприятието FOREVER ONE, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на diamond chokers, advice on buying-selling precious stones, и collectors' gems. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 9. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  САЩ

  Предприятието BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Atlanta, САЩ.

 10. KÄMMERLING VIKTOR

  Германия

  Предприятието KÄMMERLING VIKTOR, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, diamonds cut, Скъпоценни камъни, jewellery with emeralds, и Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Idar-Oberstein, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Скъпоценни камъни - Внос износ

Брой резултати

542 Фирми