• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сладкиши - полуготови

Резултати за

Сладкиши - полуготови - Внос износ

 1. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието THE FRENCH CAKE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на Фирмени подаръци, и Фирмени подаръци. Седалището му е в/ъв Braine-Le-Château, Белгия.

 2. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DRIESSEN UNITED BLENDERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 3. BURCAK FRANCE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BURCAK FRANCE, e Разпространител, и работи в сферата на Пикантни подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сосове, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, coffee, Сладкиши - полуготови, Сосове, vinegar, и Powdered drinks. Седалището му е в/ъв Livry Gargan, Франция.

 4. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, chocolate, bakery, food gelatins, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. DAPEPPA

  Холандия

  Предприятието DAPEPPA, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, appetisers, Бисквити, и popcorn. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Birstein, Германия.

 2. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Италия

  Предприятието ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for restaurants, и sugar processing. Седалището му е в/ъв Lercara Friddi, Италия.

 3. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Германия

  Предприятието PFAHNL BACKMITTEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Ettringen, Германия.

 4. BACKALDRIN SUISSE AG

  Швейцария

  Предприятието BACKALDRIN SUISSE AG, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

 5. HEOLBIO

  Франция

  Предприятието HEOLBIO, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на basic food preparations for patisseries, и organic products. Седалището му е в/ъв Baud, Франция.

 1. ECO BIO ALIMENTARE

  Италия

  Предприятието ECO BIO ALIMENTARE, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на Биологична - хранa, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, organic foods, Биологична - хранa, и energy bars. Седалището му е в/ъв San Giorgio In Bosco, Италия.

 2. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Турция

  Предприятието BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на semi-finished pastry products, и semi-finished bakery products. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. BAKEART LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието BAKEART LTD, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, cake decorations, chocolate, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Port Talbot, Обединеното кралство.

 2. CANDYMAN GMBH

  Германия

  Предприятието CANDYMAN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Ladbergen, Германия.

 3. PROMIX SRL

  Италия

  Предприятието PROMIX SRL, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на semi-finished bakery products, и semi-finished pastry products. Седалището му е в/ъв Guardiagrele, Италия.

 4. DISIO SRL

  Италия

  Предприятието DISIO SRL, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на semi-finished products for ice cream bars, и semi-finished pastry products. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

 5. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Италия

  Предприятието CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, e Производител, и работи в сферата на Сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, sicilian cannoli, cannolo pastries, Сладкиши - полуготови, и hand-made ice-cream. Седалището му е в/ъв Camporotondo Etneo, Италия.

 6. FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA

  Испания

  Предприятието FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на traditional sweets, и operation levers. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 7. HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT

  Германия

  Предприятието HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, bakery products, Сладкиши - полуготови, flavours for bakery products, и bread flour. Седалището му е в/ъв Frankfurt A.m., Германия.

 8. TARTAS LUSSOCAKE GRANADA

  Испания

  Предприятието TARTAS LUSSOCAKE GRANADA, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

 1. MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO

  Испания

  Предприятието MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на confectionery, pastries, assorted cream pastries, и hand-made confectionery. Седалището му е в/ъв La Roda-Albacete, Испания.

 2. TAARTENWINKEL.NL

  Холандия

  Предприятието TAARTENWINKEL.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

 3. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Литва

  Предприятието EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, e Производител, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквитени изделия, Хляб, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Бисквитени изделия, Хляб, Сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв LAZDIJAI, Литва.

 4. PATISSERIE DUMONT

  Белгия

  Предприятието PATISSERIE DUMONT, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Хляб, fruit tarts, Сладкиши - полуготови, Хляб, и freshly-made pastries. Седалището му е в/ъв Namur, Белгия.

 5. DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Брашно и грис. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, flour, Сладкиши - полуготови, cereals, и muesli. Седалището му е в/ъв Mönsheim, Германия.

 6. IREKS GMBH

  Германия

  Предприятието IREKS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Сладкиши - полуготови, Диетичнa и биологичнa хранa, Сладкиши - полуготови, brioches and morning goods, и flavours for bakery products. Седалището му е в/ъв Kulmbach, Германия.

 7. ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, и bakery products. Седалището му е в/ъв Völklingen, Германия.

 8. FALA GMBH

  Германия

  Предприятието FALA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, bakery products, leaven, и patisserie and pasta products. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

 9. SILLY BELGIUM SA/NV

  Белгия

  Предприятието SILLY BELGIUM SA/NV, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши - полуготови. Освен това развива дейност и в сферата на marzipan, и supplies for ice cream bars. Седалището му е в/ъв Jette, Белгия.

 10. C. SIEBRECHT SÖHNE KG

  Германия

  Предприятието C. SIEBRECHT SÖHNE KG, e Разпространител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, baking ingredients, margarine for bakeries, и chemical and natural yeasts. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Сладкиши - полуготови - Внос износ

Брой резултати

216 Фирми