• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • въжени линии- лифтове- влекове

Резултати за

Въжени линии- лифтове- влекове - Словакия

Словакия
  1. PENZIÓN STARÁ FARA

    Словакия

    Предприятието PENZIÓN STARÁ FARA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, Хотел, Ски-влекове, и Хотел. Седалището му е в/ъв Makov , Словакия.

  2. SACHTICKY, A. S.

    Словакия

    Предприятието SACHTICKY, A. S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Ски-влекове, Спортни инсталации, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Banská Bystrica , Словакия.

  3. TRANSUNIT, S.R.O.

    Словакия

    Предприятието TRANSUNIT, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Bardejov , Словакия.

  4. FATRA SKI, S.R.O.

    Словакия

    Предприятието FATRA SKI, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Vrútky , Словакия.

  5. SKI PARK RUZOMBEROK A.S.

    Словакия

    Предприятието SKI PARK RUZOMBEROK A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, Хотел, Ски-влекове, и Хотел. Седалището му е в/ъв Ruzomberok, Словакия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRANSMISIE SB, S.R.O.

    Словакия

    Предприятието TRANSMISIE SB, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Sabinov , Словакия.

  2. LAVEX - LANOVKY A VLEKY

    Словакия

    Предприятието LAVEX - LANOVKY A VLEKY, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Liptovský Mikulás, Словакия.

  3. SCR - VEL'KÁ RACA, A.S.

    Словакия

    Предприятието SCR - VEL'KÁ RACA, A.S., и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Cadca, Словакия.

  4. TATRAPOMA, A.S.

    Словакия

    Предприятието TATRAPOMA, A.S., e Производител, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Kezmarok, Словакия.

  5. ROHÁCE SPOL. S R.O.

    Словакия

    Предприятието ROHÁCE SPOL. S R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, и Ски-влекове. Седалището му е в/ъв Zuberec , Словакия.

  1. GLOBAL TATRY, S.R.O.

    Словакия

  2. ROBSTAV, S.R.O.

    Словакия

  1. SKI CENTRUM BANSKÁ STIAVNICA, A.S.

    Словакия

  2. SKI ZÁVADA, S.R.O.

    Словакия

  3. METAL FININVEST, S.R.O.

    Словакия

  4. PODJAVORNÍK, S.R.O.

    Словакия

  5. I.DRUZSTEVNÁ A.S.

    Словакия

  6. SPORTCENTRUM HRADISKO, S.R.O.

    Словакия