• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • смески за добитък и домашни птици

Резултати за

Смески за добитък и домашни птици - Внос износ

 1. MCEPHARMA S.R.O.

  Чехия

  Предприятието MCEPHARMA S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Хранителни прибавки. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за домашни животни, Смески за добитък и домашни птици, Търговско опаковане по поръчка, Храна за домашни животни, Смески за добитък и домашни птици, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Bílovec, Чехия.

 2. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Турция

  Предприятието VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 3. PLANTAMURA CARLO SRL

  Италия

  Предприятието PLANTAMURA CARLO SRL, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, bovine feed, ovine feed, Смески за добитък и домашни птици, и zootechnical feed. Седалището му е в/ъв Altamura, Италия.

 4. PIENSOS ORTIN

  Испания

  Предприятието PIENSOS ORTIN, e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на bird food, и Sale of cat food. Седалището му е в/ъв Alquerías-Murcia, Испания.

 5. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Турция

  Предприятието ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, animal feed additives, limestones for animal feed, Смески за добитък и домашни птици, и Premixes for pigs. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AGROPIENSO

  Испания

  Предприятието AGROPIENSO, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, animal feed, Смески за добитък и домашни птици, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Binéfar-Huesca, Испания.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Украйна

  Предприятието UKRAINSKE ZERNO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Premixes for pigs, и supplementary feeds. Седалището му е в/ъв Poltava, Украйна.

 3. SPC GLOBUS LTD

  Украйна

  Предприятието SPC GLOBUS LTD, e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 4. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Храноснабдителни системи за животни. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Transfer of complete production lines, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Добитък и домашни птици - храни. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Смески за добитък и домашни птици, animal feed, whole grain wheat, и Sweet corn. Седалището му е в/ъв Radziejow, Полша.

 1. FEEDLANCE B.V.

  Холандия

  Предприятието FEEDLANCE B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Добитък и домашни птици - храни, Земеделие - внос-износ, Добитък и домашни птици - храни, Biologically active feed additives, и zootechnical feed. Седалището му е в/ъв Veldhoven, Холандия.

 2. BEPRO

  Белгия

  Предприятието BEPRO, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Feeds for ducks, Смески за добитък и домашни птици, Feed fodder for calves, и plant and equipment for the preparation of animal feeds. Седалището му е в/ъв Geel, Белгия.

 1. FARMA BLOCK

  Гърция

  Предприятието FARMA BLOCK, e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Liti, Thessaloniki, Гърция.

 2. THEEUWSE MOONEN

  Белгия

  Предприятието THEEUWSE MOONEN, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, cattle feed, Feed fodder for cows, Смески за добитък и домашни птици, и food for rodents. Седалището му е в/ъв Baarle-Hertog, Белгия.

 3. LEIEVOEDERS

  Белгия

  Предприятието LEIEVOEDERS, e Multi-Category, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на feeds for pigs, bovine feed, Livestock and poultry - feed, и feeds for birds. Седалището му е в/ъв Sint-Eloois-Vijve, Белгия.

 4. CLAESEN GRANEN

  Белгия

  Предприятието CLAESEN GRANEN, e Производител, и работи в сферата на Рибено брашно за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Зърна за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, Зърна за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, и cereals. Седалището му е в/ъв Zutendaal, Белгия.

 5. SC ELUNOS SRL

  Румъния

  Предприятието SC ELUNOS SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Изкуствени торове, Фураж и слама, Смески за добитък и домашни птици, Селско стопанство - услуги, Изкуствени торове, Фураж и слама, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Gaesti, Румъния.

 6. VOEDERS D'AUSSY

  Белгия

  Предприятието VOEDERS D'AUSSY, e Производител, и работи в сферата на Зърна за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Смески за добитък и домашни птици, Feed fodder for cattle, Feeds for chickens, и Feed fodder for cows. Седалището му е в/ъв Torhout, Белгия.

 7. BAERT MENGVOEDERS

  Белгия

  Предприятието BAERT MENGVOEDERS, e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Зърна за добитък и домашни птици, Зърна за добитък и домашни птици, и natural fertilizers. Седалището му е в/ъв Zele, Белгия.

 8. ETHIFENOL S.R.L.

  Италия

  Предприятието ETHIFENOL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 1. TECHNOMASHSTROY

  Украйна

  Предприятието TECHNOMASHSTROY, e Производител, и работи в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Твърди горива, wood briquette machines, Смески за добитък и домашни птици, и Твърди горива. Седалището му е в/ъв Cherkasy, Украйна.

 2. TECNOVIT

  Испания

  Предприятието TECNOVIT, e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на vitamins. Седалището му е в/ъв Tarragona, Испания.

 3. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Полша

  Предприятието ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, e Multi-Category, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Смески за добитък и домашни птици, Селско стопанство - услуги, herbaceous plant, fruit salads, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Załom, Полша.

 4. STEMAR

  Украйна

  Предприятието STEMAR, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Животински продукти, Смески за добитък и домашни птици, Животински продукти, agricultural products for zootechnical foods, и pharmaceutical products for veterinary use. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

 5. DE POORTERE JEAN

  Белгия

  Предприятието DE POORTERE JEAN, e Производител, и работи в сферата на Рибено брашно за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Зърна за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Зърна за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Blaugies, Белгия.

 6. POTOKY

  Филипини

  Предприятието POTOKY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Протеини - хранителни подобрители, и Протеини - хранителни подобрители. Седалището му е в/ъв Manila, Филипини.

 7. ABB KIMYA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието ABB KIMYA SAN. TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Yalova, Турция.

 8. SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, dog food, Житни растения и зърнени храни, Feeds for layer, и zootechnical feed. Седалището му е в/ъв Altamura, Италия.

 9. PIENSOS TEIST

  Испания

  Предприятието PIENSOS TEIST, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Ajalvir, Испания.

 10. LEEUW-AGRAR INH. PAUL KEVELAER

  Германия

  Предприятието LEEUW-AGRAR INH. PAUL KEVELAER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Брашно и грис, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, Свински породи, Брашно и грис, Храна за животновъдството, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Kalkar, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Смески за добитък и домашни птици - Внос износ

Брой резултати

801 Фирми