• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сонди за вадене на скални проби

Резултати за

Сонди за вадене на скални проби - Внос износ

 1. MAGNETOR GMBH I. L.

  Германия

  Предприятието MAGNETOR GMBH I. L., e Производител, и работи в сферата на Свредловане - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Lauenburg, Германия.

 2. WSM CAN MAKINA LCC.

  Турция

  Предприятието WSM CAN MAKINA LCC., e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Освен това развива дейност и в сферата на fresh bread, и accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Pendik, Турция.

 3. GEOFINAL

  Чехия

  Предприятието GEOFINAL, e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Освен това развива дейност и в сферата на Свредловане - металообработващи машини, Geotechnics - drilling and test boring equipment, и Свредловане - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Trinec, Чехия.

 4. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Освен това развива дейност и в сферата на plumber. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 5. TALLERES P.C.J.

  Испания

  Предприятието TALLERES P.C.J., e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв La Puebla de Alfindén, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD

  Китай

  Предприятието XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Xuzhou, Китай.

 2. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието ITM CONSULTANCY LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Освен това развива дейност и в сферата на pile drilling, и machinery and equipment for drilling. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 3. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Германия

  Предприятието OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Saarbrücken, Германия.

 4. GEOMARC S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEOMARC S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

 5. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNO. PAL.CON. S.R.L., и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Полагане на основи - строителни работи, Сонди за вадене на скални проби, Полагане на основи - строителни работи, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

 1. RIGSERV LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RIGSERV LTD, e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Дерик кранове, Пробиване и сондиране, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

 2. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Италия

  Предприятието TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Сонди за вадене на скални проби, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Montebello Della Battaglia, Италия.

 1. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието CO.ME.TRI.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Adria, Италия.

 2. GEOMATECH

  Франция

  Предприятието GEOMATECH, e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Longjumeau, Франция.

 3. MORI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MORI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Campofilone, Италия.

 4. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Италия

  Предприятието SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 5. KANN TOOLS CO., LTD

  Китай

  Предприятието KANN TOOLS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 6. PETRIND S.R.L.

  Италия

  Предприятието PETRIND S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв San Giovanni Teatino, Италия.

 7. BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Сонди за вадене на скални проби, Кладенци - конструкция, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

 8. TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD.

  Китай

  Предприятието TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Tangshan, Китай.

 1. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Италия

  Предприятието ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Сонди за вадене на скални проби, Кладенци - конструкция, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Fiume Veneto, Италия.

 2. DRILL SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието DRILL SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Mosciano Sant'angelo, Италия.

 3. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични дрелки, и Пневматични дрелки. Седалището му е в/ъв Drolshagen, Германия.

 4. NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY

  Китай

  Предприятието NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв ninbo, Китай.

 5. SICILPERFORAZIONE DEI F.LLI DISTEFANO S.N.C.

  Италия

  Предприятието SICILPERFORAZIONE DEI F.LLI DISTEFANO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, Сонди за вадене на скални проби, Покрития - сглобяеми елементи, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Comiso, Италия.

 6. SIME S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIME S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Сонди за вадене на скални проби, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Monopoli, Италия.

 7. SPOSATO SERGIO & C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието SPOSATO SERGIO & C. S.A.S., и работи в сферата на Електродвигатели и части. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Сонди за вадене на скални проби, Пробиване и сондиране, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Corigliano-Rossano, Италия.

 8. PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. )

  Италия

  Предприятието PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. ), и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Кладенци - конструкция, Сонди за вадене на скални проби, Кладенци - конструкция, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Fiume Veneto, Италия.

 9. ADRIATECH S.R.L.

  Италия

  Предприятието ADRIATECH S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 10. BARLETTA GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието BARLETTA GIUSEPPE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, Сонди за вадене на скални проби, Услуги по технически надзор при пробиване на сондажни кладенци, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Ispani, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Сонди за вадене на скални проби - Внос износ

Брой резултати

71 Фирми