• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • специални вериги по схеми

Резултати за

Специални вериги по схеми - Внос износ

 1. MAKELSAN CHAIN

  Турция

  Предприятието MAKELSAN CHAIN, e Производител, и работи в сферата на Специални вериги по схеми. Освен това развива дейност и в сферата на Съединителни скоби, industrial conveyor chains, special purpose chains, Conveyor chains, и Съединителни скоби. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. TRANS-COM

  Холандия

  Предприятието TRANS-COM, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Каросерия за камиони - конструкция, Специални вериги по схеми, Метални контейнери, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Каросерия за камиони - конструкция, и Специални вериги по схеми. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

 3. ROSA CATENE S.P.A.

  Италия

  Предприятието ROSA CATENE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Специални вериги по схеми, transmission chains, industrial chains, Специални вериги по схеми, и scraping chain. Седалището му е в/ъв Calolziocorte, Италия.

 4. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Италия

  Предприятието CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, и работи в сферата на Вериги - пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - аксесоари, Вериги, Вериги - желязо и стомана, Специални вериги по схеми, Вериги - аксесоари, Вериги, Вериги - желязо и стомана, и Специални вериги по схеми. Седалището му е в/ъв Cadriano Di Granarolo (Bo), Италия.

 5. DOLZAMET

  Полша

  Предприятието DOLZAMET, e Производител, и работи в сферата на Специални вериги по схеми. Освен това развива дейност и в сферата на industrial chain, и agricultural chain. Седалището му е в/ъв Chojnów, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KLEIN GMBH

  Германия

  Предприятието KLEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Специални вериги по схеми, и Специални вериги по схеми. Седалището му е в/ъв Sprockhövel, Германия.

 2. HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT

  Унгария

  Предприятието HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT, e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Специални вериги по схеми, и Специални вериги по схеми. Седалището му е в/ъв Gyor, Унгария.

 3. INCOMIMEX S.L.

  Испания

  Предприятието INCOMIMEX S.L., e Производител, и работи в сферата на Специални вериги по схеми. Седалището му е в/ъв Gatika, Испания.

 4. ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A S

  Турция

 5. DIRMETA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Литва

  Предприятието DIRMETA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, e Производител, и работи в сферата на Отливки от специални и качествени стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове по схема, Стомани и метали - машинно обработване, Формоване на стомани и метали, Производство на болтове по схема, Стомани и метали - машинно обработване, и Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

 1. TELLEFSDAL AS

  Норвегия

  Предприятието TELLEFSDAL AS, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Снегорини, Специални колела, Вериги за превозни средства, Снегорини, и Специални колела. Седалището му е в/ъв Sundebru, Норвегия.

 2. ELECTROSTOMANA 2004 AD

  България