• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • спирачки за превозни средства

Резултати за

Спирачки за превозни средства - Внос износ

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието F.LLI AUCIELLO SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Листови ресори, Спирачки за превозни средства, industrial vehicle brake replacement, brake disk change, Листови ресори, brake disk grinding, Спирачки за превозни средства, truck spring repairs, и spring inspection. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

 2. MALESANI SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MALESANI SPA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични спирачки, Механични спирачки, Спирачки за превозни средства, Пневматични спирачки, Хидравлични спирачки, Механични спирачки, Спирачки за превозни средства, и Пневматични спирачки. Седалището му е в/ъв San Bonifacio, Италия.

 3. MECARM SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MECARM SRL, e Производител, и работи в сферата на Съединители (амбреажи). Освен това развива дейност и в сферата на Спирачки за превозни средства, Резервни части за автомобили, Превозни средства - механични компоненти и части, brakes, clutches, FCA, wholesale of clutches, Спирачки за превозни средства, и production of brakes for vehicles. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

 4. SDT BRAKES EUROPE, S.L.

  Испания

  Предприятието SDT BRAKES EUROPE, S.L., e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на brake disks, brake disks, brakes, и bicycle brakes. Седалището му е в/ъв Sentmenat, Испания.

 5. TRIBO LLC

  Украйна

  Предприятието TRIBO LLC, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на brake pads, friction materials for the railway and tram industry, и brake shoes. Седалището му е в/ъв Bila Tserkva, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FREENCO CALIPER REPAIR KITS

  Турция

  Предприятието FREENCO CALIPER REPAIR KITS, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Brake callipers, и trailers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY

  Турция

  Предприятието TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на brake pads. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. OMNES HELVETIC GMBH

  Швейцария

  Предприятието OMNES HELVETIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на articles for plumbing, brakes for industrial vehicles, и vehicle brake shoes. Седалището му е в/ъв Allschwil, Швейцария.

 4. FINETRO CO., LTD

  Южна Корея

  Предприятието FINETRO CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Gyeongsangnam-Do, Южна Корея.

 5. INUSTRIAS GALFER S.A.

  Испания

  Предприятието INUSTRIAS GALFER S.A., e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture of brake discs, и bicycle brakes. Седалището му е в/ъв Granollers, Испания.

 1. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Турция

  Предприятието SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), e Multi-Category, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Резервни части за камиони и ремаркета, Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Резервни части за камиони и ремаркета, Brake callipers, и HGV spare parts. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. BESCO AUTOMOTIVE

  Турция

  Предприятието BESCO AUTOMOTIVE, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. VARIMAX AG

  Швейцария

  Предприятието VARIMAX AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Освен това развива дейност и в сферата на Зъбни предавки, Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Спирачки за превозни средства, Двигатели-редуктори, Зъбни предавки, Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Спирачки за превозни средства, и Двигатели-редуктори. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

 2. GIL AUTOMOTIVE

  Франция

  Предприятието GIL AUTOMOTIVE, e Разпространител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Gennevilliers Cedex, Франция.

 3. GOIZPER GMBH

  Германия

  Предприятието GOIZPER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Hückeswagen, Германия.

 4. EUROPART FRANCE

  Франция

  Предприятието EUROPART FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за камиони и ремаркета. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, Спирачки за превозни средства, auxiliary services for means of transport, Извънградски и градски автобуси, Спирачки за превозни средства, и trailer. Седалището му е в/ъв Reichstett, Франция.

 5. IMC EUROPE B.V.

  Холандия

  Предприятието IMC EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на industrial brakes, Brake pads, brake disks, и brakes and clutches. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

 6. ESCOM SRL

  Италия

  Предприятието ESCOM SRL, e Производител, и работи в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Спирачки за превозни средства, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, Спирачки за превозни средства, и automotive lining. Седалището му е в/ъв Carpenedolo, Италия.

 7. NIFO SRL

  Италия

  Предприятието NIFO SRL, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на wheel hubs, brakes and clutches, и precision machining. Седалището му е в/ъв Monte San Pietro, Италия.

 8. ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI

  Турция

  Предприятието ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на vehicle brake calipers, и brakes for trucks. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. TRANSAXLE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TRANSAXLE LTD, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Walsall, Обединеното кралство.

 2. NELSON STOKES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието NELSON STOKES LTD, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства с професионално предназначение - електрически и електронни части и компоненти, Хидравлични спирачки, Превозни средства с професионално предназначение - електрически и електронни части и компоненти, и Хидравлични спирачки. Седалището му е в/ъв Camelford, Обединеното кралство.

 3. FRENOS ARABA

  Испания

  Предприятието FRENOS ARABA, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични спирачки, Хидравлични спирачки, brakes, balancing, и brake repair. Седалището му е в/ъв Vitoria-Gasteiz - Álava, Испания.

 4. AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на brakes for trucks, braking system spares, и Brake callipers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. KNORR-BREMSE BENELUX

  Белгия

  Предприятието KNORR-BREMSE BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Спирачки за превозни средства, и Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Mechelen, Белгия.

 7. GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM

  Турция

  Предприятието GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на bus spare parts. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. FREMAX BRAKES EUROPE

  Холандия

  Предприятието FREMAX BRAKES EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Beek, Холандия.

 9. KFZTEILE24 GMBH

  Германия

  Предприятието KFZTEILE24 GMBH, e Производител, и работи в сферата на Автомобилни и самолетни колела. Освен това развива дейност и в сферата на Спирачки за превозни средства, Автомобили, Превозни средства от оказион, Превозни средства - механични компоненти и части, Спирачки за превозни средства, Автомобили, Превозни средства от оказион, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 10. BULL INDUSTRY CO.,LIMITED

  Китай

  Предприятието BULL INDUSTRY CO.,LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Спирачки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на brake pads, и clutch. Седалището му е в/ъв Hangzhou, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Спирачки за превозни средства - Внос износ

Брой резултати

17 921 Фирми

Категория