• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • спояване и лепене на каучук и пластмаса

Резултати за

Спояване и лепене на каучук и пластмаса - Внос износ

 1. KEOL

  Франция

  Предприятието KEOL, e Multi-Category, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Saint-Pierre-Lès-Nemours, Франция.

 2. TR.A.E. SPA

  Италия

  Предприятието TR.A.E. SPA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на spreading plastic materials, laminating plastic materials, coupling and coating for shoe factories, и fabric and textile product coupling. Седалището му е в/ъв Volpiano, Италия.

 3. ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA

  Испания

  Предприятието ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Quality assurance courses, distance training platform, for technological research and development, и education and training. Седалището му е в/ъв Rubí, Испания.

 4. TESMO SRL

  Италия

  Предприятието TESMO SRL, e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на technical fabric coupling, и fabric and textile product coupling. Седалището му е в/ъв Mariano Comense, Италия.

 5. BUSTIFICIO ENNECI SNC

  Италия

  Предприятието BUSTIFICIO ENNECI SNC, e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, ecological envelopes, bags, Чували от пластмасова материя, и polypropylene bags. Седалището му е в/ъв Montale, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CARCELLER ULTRASONIDOS

  Испания

  Предприятието CARCELLER ULTRASONIDOS, e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Sant Feliu De Llobregat, Испания.

 2. MILLER WELDMASTER

  САЩ

  Предприятието MILLER WELDMASTER, e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на welding plastic materials. Седалището му е в/ъв Navarre, САЩ.

 3. SADECHAF

  Белгия

  Предприятието SADECHAF, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Синтетични лепила, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Синтетични лепила, и Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Turnhout, Белгия.

 4. VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG

  Германия

  Предприятието VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG, e Производител, и работи в сферата на Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Електродомакински уреди - малки уреди, Електродомакински уреди - големи уреди, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Електродомакински уреди - малки уреди, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

 5. FAMA JERSEY S.P.A.

  Италия

  Предприятието FAMA JERSEY S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

 1. ZHUJI CITY CHARLIE HARDWARE CO., LTD.

  Китай

  Предприятието ZHUJI CITY CHARLIE HARDWARE CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв ZHUJI CITY, Китай.

 2. I.L.P.R.A. S.P.A.

  Италия

  Предприятието I.L.P.R.A. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Сгъване, огъване и сгъване-спояване на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, blister packing machinery, и Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Vigevano, Италия.

 1. PLASTOTEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието PLASTOTEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на rubberizing textiles and textile products, и coating of fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

 2. EDERA S.R.L.

  Италия

  Предприятието EDERA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на coupling and coating for shoe factories, и polyester fabrics. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 3. SPERLING GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието SPERLING GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Schneeberg, Германия.

 4. PAPER BAGS S.R.L.

  Италия

  Предприятието PAPER BAGS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на paper and board coupling, и paper and cardboard coating. Седалището му е в/ъв Roncade, Италия.

 5. ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C.

  Италия

  Предприятието ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Калъпи за опъване, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, и Калъпи за опъване. Седалището му е в/ъв Monte San Giusto, Италия.

 6. FLESSIGOMMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FLESSIGOMMA S.R.L., и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 7. ACCOPPIATURA CALZOLAI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ACCOPPIATURA CALZOLAI S.R.L., и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на coupling and coating for shoe factories, и coating of fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 8. BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C

  Италия

  Предприятието BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C, e Подизпълнител, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъване, огъване и сгъване-спояване на каучук и пластмаса, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Сгъване, огъване и сгъване-спояване на каучук и пластмаса, и Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 1. MAVIFLEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието MAVIFLEX S.R.L., и работи в сферата на Сгъване, огъване и сгъване-спояване на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Casorate Primo, Италия.

 2. TEXPOL S.R.L.

  Италия

  Предприятието TEXPOL S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Изкуствени кожи. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Боядисване на текстилни тъкани, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, и Боядисване на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 3. ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L.

  Италия

  Предприятието ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Калъпи за опъване, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, и Калъпи за опъване. Седалището му е в/ъв Santa Maria A Monte, Италия.

 4. ADE SINT DI PIERI PIERO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието ADE SINT DI PIERI PIERO & C. S.N.C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на coating of fabrics and textile products, и fabric and textile product coupling. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 5. ACCOPPIATURE PISANE

  Италия

  Предприятието ACCOPPIATURE PISANE, e Производител, и работи в сферата на Лачени кожи. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, Хромирани кожи, Спояване и лепене на каучук и пластмаса, и Хромирани кожи. Седалището му е в/ъв Santa Maria A Monte, Италия.

 6. WRS VAN DER WAL

  Холандия

  Предприятието WRS VAN DER WAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Halsteren, Холандия.

 7. NUOVA ACCOPPIATURA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA ACCOPPIATURA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на silk-screen printing of textiles and textile products, и coating of fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Montegranaro, Италия.

 8. UBBINK B.V.

  Холандия

  Предприятието UBBINK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, и Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Doesburg, Холандия.

 9. OMNIWELD REPARATURSCHWEIßLEGIERUNGEN GMBH.

  Германия

  Предприятието OMNIWELD REPARATURSCHWEIßLEGIERUNGEN GMBH., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса, и Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Willich, Германия.

 10. ACCOPPIATURA GIOVANNA

  Италия

  Предприятието ACCOPPIATURA GIOVANNA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Спояване и лепене на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на coupling and coating for shoe factories, и coating of fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Urgnano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Спояване и лепене на каучук и пластмаса - Внос износ

Брой резултати

98 Фирми