Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • спояване на пластмаси - машини

Резултати за

Спояване на пластмаси - машини - Внос износ

 1. EVOSYS LASER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието EVOSYS LASER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Erlangen, Германия.

 2. KIEFEL GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KIEFEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Freilassing, Германия.

 3. MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Möhnesee, Германия.

 4. HERZ GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HERZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Neuwied, Германия.

 5. PERIFERI SAS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието PERIFERI SAS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Спояване на пластмаси - машини, we design finishing machines for plastic parts, blown plastic parts, finishing machines for blown parts, finishing machines for injected parts, automation of industrial machinery, и robot grippers. Седалището му е в/ъв Woustviller, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CANDAN MAKINA

  Турция

  Предприятието CANDAN MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване, machinery and equipment for welding plastics, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Welding machines for plastics, и welding. Седалището му е в/ъв Seyhli, Pendik, Istanbul, Турция.

 2. IONPULSE LIMITED

  Германия

  Предприятието IONPULSE LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Wonneberg, Германия.

 3. FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Welding machines for plastics, induction welding, ultrasound welding, и vibration welders. Седалището му е в/ъв Berkatal, Германия.

 4. MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE

  Германия

  Предприятието MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Henstedt-Ulzburg, Германия.

 5. SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L

  Испания

  Предприятието SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Welding equipment for plastics, и Sachet sealers. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Schlierbach, Германия.

 2. FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.

  Полша

  Предприятието FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K., e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на welding plastic materials. Седалището му е в/ъв Pietrzykowice, Полша.

 1. WWM SNC

  Италия

  Предприятието WWM SNC, e Разпространител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 2. RINCO ULTRASONICS

  Франция

  Предприятието RINCO ULTRASONICS, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Спояване на пластмаси - машини, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ултразвук - измервателни уреди, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Спояване на пластмаси - машини, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ултразвук - измервателни уреди. Седалището му е в/ъв Eragny Sur Oise, Франция.

 3. DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Eschborn, Германия.

 4. SONIMAT ULTRASONS

  Франция

  Предприятието SONIMAT ULTRASONS, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Запечатване на опаковки - машини, ultrasound cutting equipment, Запечатване на опаковки - машини, ultrasound welding, и hot-blade welders. Седалището му е в/ъв Lencloître, Франция.

 5. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Германия

  Предприятието WEGENER INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъване, огъване и сгъване-спояване на каучук и пластмаса, Обработващи машини за огъване, Спояване на пластмаси - машини, Спояване на каучук и пластмаси, Сгъване, огъване и сгъване-спояване на каучук и пластмаса, Обработващи машини за огъване, Спояване на пластмаси - машини, и Спояване на каучук и пластмаси. Седалището му е в/ъв Eschweiler, Германия.

 6. KRAH HF-ELEKTRODEN E.K.

  Германия

  Предприятието KRAH HF-ELEKTRODEN E.K., e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на high frequency electrode, и cad. Седалището му е в/ъв Cadolzburg, Германия.

 7. NOVAPLEST

  Франция

  Предприятието NOVAPLEST, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термично моделиране на пластмаси - машини, Спояване на пластмаси - машини, Термично моделиране на пластмаси - машини, Спояване на пластмаси - машини, thermoforming, и plastics thermo-forming. Седалището му е в/ъв Danjoutin, Франция.

 8. BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Welding equipment for plastics, и waterproof tarpaulins for trucks. Седалището му е в/ъв Blackburn, Обединеното кралство.

 1. ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L.

  Испания

  Предприятието ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L., e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Industrial process automation, electronic automation and industrial robot design, mechatronics engineering, и Development and innovation. Седалището му е в/ъв Barbera Del Valles, Испания.

 2. WOMBI ULTRASCHALLTECHNIK

  Германия

  Предприятието WOMBI ULTRASCHALLTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Спояване на пластмаси - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kleinwallstadt, Германия.

 3. FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN

  Германия

  Предприятието FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Електродомакински уреди - внос-износ, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ascheberg, Германия.

 4. ARPEX ULTRASONIK

  Турция

  Предприятието ARPEX ULTRASONIK, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. PVA TEPLA ANALYTICAL SYSTEMS GMBH

  Германия

  Предприятието PVA TEPLA ANALYTICAL SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Научни уреди и инструменти, Ултразвук - измервателни уреди, Сигнализация - системи и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Научни уреди и инструменти, Ултразвук - измервателни уреди, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

 6. ARÍSTEGUI MAQUINARIA SL

  Испания

  Предприятието ARÍSTEGUI MAQUINARIA SL, e Разпространител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Rubí, Испания.

 7. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието TAO TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

 8. HSK KUNSTSTOFF SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието HSK KUNSTSTOFF SCHWEISSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Пластмасови материи - машини за индустрията, Спояване на пластмаси - машини, Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Bad Honnef, Германия.

 9. PROLEKTRO

  Турция

  Предприятието PROLEKTRO, e Производител, и работи в сферата на Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 10. HAWO GERÄTEBAU GMBH

  Германия

  Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Спояване на пластмаси - машини - Внос износ

Брой резултати

2880 Фирми