• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • стягащи винтове

Резултати за

Стягащи винтове - Внос износ

 1. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Китай

  Verified by europages badge

  Предприятието NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Стягащи винтове, Шпилки, HDG Guardrail bolts, hexagonal bolts, stainless steel screws and nuts, special self-tapping screws, chipboard screws, eye bolt, и round head screws. Седалището му е в/ъв Yuyao City,zhejiang, Китай.

 2. AIV HANDELSGES. MBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието AIV HANDELSGES. MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стягащи винтове. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

 3. KAISER + CO. GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KAISER + CO. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стягащи винтове. Седалището му е в/ъв Breckerfeld, Германия.

 4. DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стягащи винтове. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 5. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вътрешно обзавеждане за екскурзионни плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Вериги - желязо и стомана, Шарнири, Брави, резета и ключове, Stainless steel wire ropes, Stainless steel nuts, Stainless steel screws, и accessories and equipment for ships and sailboats. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. U.S.A JUXIN INT'L ENTERPRISE DEV.CONTROL GROUP LIMITED

  САЩ

  Предприятието U.S.A JUXIN INT'L ENTERPRISE DEV.CONTROL GROUP LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Стягащи винтове. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel screws and nuts, и Blind rivet technology. Седалището му е в/ъв Guangzhou, САЩ.

 2. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Германия

  Предприятието GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK, e Производител, и работи в сферата на Вериги - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Стягащи винтове, Ремъци за повдигане и подреждане на товари, Стягащи винтове, rods, tap wenches, и Ремъци за повдигане и подреждане на товари. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

 3. RENOLD FRANCE

  Франция

  Предприятието RENOLD FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Стягащи винтове, Зъбни предавки, Стягащи винтове, и Зъбни предавки. Седалището му е в/ъв Vendeville, Франция.

 4. SHS GMBH

  Германия

  Предприятието SHS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стягащи винтове. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

 5. RALF HELMUT LANGE GMBH

  Германия

  Предприятието RALF HELMUT LANGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Стягащи винтове, Производство на болтове, Винтове, Санитарна тръбна арматура, Стягащи винтове, Производство на болтове, Винтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Ennepetal, Германия.

 1. ALBERT POHLE GMBH

  Германия

  Предприятието ALBERT POHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Кабели - аксесоари, и Стягащи винтове. Седалището му е в/ъв Zeulenroda-Triebes, Германия.

 2. HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR

  Германия

  Предприятието HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Лека метална конструкция, Закрепване - материал, Стягащи винтове, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 1. MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH

  Германия

  Предприятието MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Производство на болтове по схема, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, и Производство на болтове по схема. Седалището му е в/ъв Rotenburg, Германия.

 2. H+H CELCON GMBH

  Германия

  Предприятието H+H CELCON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Бои и лакове, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Бои и лакове, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Wittenborn, Германия.

 3. ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Лека метална конструкция, Закрепване - материал, Стягащи винтове, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Magdeburg, Германия.

 4. H. D. BRÖSECKE GMBH

  Германия

  Предприятието H. D. BRÖSECKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Plettenberg, Германия.

 5. RISCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието RISCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Кабели - аксесоари, Вериги, Стягащи винтове, Повдигане - техника и аксесоари, Кабели - аксесоари, Вериги, Стягащи винтове, и Повдигане - техника и аксесоари. Седалището му е в/ъв Sarstedt, Германия.

 6. ROSENTALER SCHRAUBEN

  Австрия

  Предприятието ROSENTALER SCHRAUBEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Гайки, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, и Гайки. Седалището му е в/ъв St. Margareten Im Rosental, Австрия.

 7. MUTTERN-ONLINESHOP

  Германия

  Предприятието MUTTERN-ONLINESHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Гайки, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, и Гайки. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

 8. FERDINAND HÖFLE KG

  Австрия

  Предприятието FERDINAND HÖFLE KG, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Технически текстил за промишлена употреба, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Dornbirn, Австрия.

 1. THAL-PARTS

  Германия

  Предприятието THAL-PARTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Промишлена тръбна арматура, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, и Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Raesfeld, Германия.

 2. WOLFGANG BOCKISCH

  Германия

  Предприятието WOLFGANG BOCKISCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Стомани и метали - машинно обработване, Закрепване - материал, Стягащи винтове, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

 3. HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K.

  Германия

  Предприятието HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стягащи винтове. Освен това развива дейност и в сферата на bent wire parts. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

 4. HETEX JACQUARD AG

  Швейцария

  Предприятието HETEX JACQUARD AG, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Каучук - изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Каучук - изделия, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Rupperswil, Швейцария.

 5. OLDENBURGER TAUWERK

  Германия

  Предприятието OLDENBURGER TAUWERK, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Стоманени жици и кабели, Кабели - аксесоари, Стягащи винтове, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Oldenburg, Германия.

 6. METALLVERARBEITUNG JANZ

  Германия

  Предприятието METALLVERARBEITUNG JANZ, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Винтове, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, и Винтове. Седалището му е в/ъв Ockenheim, Германия.

 7. SMK-WERTHER INH. BÄRBEL DOLNICAR

  Германия

  Предприятието SMK-WERTHER INH. BÄRBEL DOLNICAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Стомани и метали - машинно обработване, Закрепване - материал, Стягащи винтове, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 8. CODIPRO

  Германия

  Предприятието CODIPRO, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Закрепване - материал, Стягащи винтове, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 9. DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH

  Германия

  Предприятието DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - желязо и стомана, Стягащи винтове, Повдигане - техника и аксесоари, Автокранове, Вериги - желязо и стомана, Стягащи винтове, Повдигане - техника и аксесоари, и Автокранове. Седалището му е в/ъв Salzwedel, Германия.

 10. HENSSGEN INTERNATIONAL

  Германия

  Предприятието HENSSGEN INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги със запоени халки, Стягащи винтове, Кабини за кранове и мостови кранове, Ремъци за повдигане и подреждане на товари, Вериги със запоени халки, Стягащи винтове, Кабини за кранове и мостови кранове, и Ремъци за повдигане и подреждане на товари. Седалището му е в/ъв Bocholt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Стягащи винтове - Внос износ

Брой резултати

47 Фирми