• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сурови чугуни

Резултати за

Сурови чугуни - Внос износ

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Франция

 2. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Германия

  Предприятието WESO-AURORAHÜTTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, Моделизъм, Сурови чугуни, pig iron, Моделизъм, и foundry. Седалището му е в/ъв Gladenbach, Германия.

 3. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Германия

  Предприятието SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Златарство - машини и техника, Валцови машини за черни метали, Сурови чугуни, Златарство - машини и техника, Валцови машини за черни метали, Сурови чугуни, и rolled rings. Седалището му е в/ъв Püttlingen, Германия.

 4. EPISPPE

  Испания

  Предприятието EPISPPE, e Разпространител, и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Cut-resistant gloves, nitrile gloves, и industrial protective gloves. Седалището му е в/ъв Tortosa, Испания.

 5. LA FONTE ARDENNAISE

  Франция

  Предприятието LA FONTE ARDENNAISE, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, Стомани и метали - машинно обработване, Роботика, Сурови чугуни, Стомани и метали - машинно обработване, metal assembly work, и Роботика. Седалището му е в/ъв Vivier-Au-Court, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FONDERIES COLLIGNON

  Франция

  Предприятието FONDERIES COLLIGNON, e Производител, и работи в сферата на Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Deville, Франция.

 2. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Испания

  Предприятието FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, Сурови чугуни, Hard chrome plating of workpieces, и Electronic components. Седалището му е в/ъв Valls, Испания.

 3. U.C.B. FRANCE

  Франция

  Предприятието U.C.B. FRANCE, e Разпространител, и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, pig iron, Специални чугуни, и international metal trading. Седалището му е в/ъв Communay, Франция.

 4. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Франция

  Предприятието LA FONDERIE CHAROLLAISE, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, Специални чугуни, Ковки чугуни, Сурови чугуни, Специални чугуни, и Ковки чугуни. Седалището му е в/ъв Genelard, Франция.

 5. WERNER SAHLENDER GMBH

  Германия

  Предприятието WERNER SAHLENDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Сурови чугуни, Благородни и ценни метали, Стомани, Сурови и специални чугуни, Сурови чугуни, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

 1. SACHSEN GUSS GMBH

  Германия

  Предприятието SACHSEN GUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Сурови чугуни, Специални чугуни, Благородни и ценни метали, Сурови и специални чугуни, Сурови чугуни, Специални чугуни, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

 2. SALCON TECHNIC

  Турция

  Предприятието SALCON TECHNIC, e Производител, и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, cast iron, stainless steel alloys, foundry products, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 1. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Турция

  Предприятието KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S., и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron, и cast iron manufacture. Седалището му е в/ъв Çorum, Турция.

 2. POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH

  Германия

  Предприятието POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови чугуни, Стомани, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Neu-Ulm, Германия.

 3. SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG

  Австрия

  Предприятието SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Сурови чугуни, Промишлена кинкалерия, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Klagenfurt, Австрия.

 4. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Холандия

  Предприятието PRINS STAALHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, Сурови чугуни, Специални чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

 5. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието CERDIC FOUNDRIES LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Сурови чугуни, Сурови и специални чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Chard, Обединеното кралство.

 6. EISENWERK GMBH ELTERLEIN

  Германия

  Предприятието EISENWERK GMBH ELTERLEIN, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, Специални чугуни, Сурови чугуни, и Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Elterlein, Германия.

 7. ROTA DÖKÜM

  Турция

  Предприятието ROTA DÖKÜM, e Производител, и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на steel moulding. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. ROHE BAUSTOFF-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Германия

  Предприятието ROHE BAUSTOFF-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Kleinwallstadt, Германия.

 1. B.V. IJZERLEEUW

  Холандия

  Предприятието B.V. IJZERLEEUW, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, и Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

 2. FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

 3. LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG

  Германия

  Предприятието LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Gütersloh, Германия.

 4. FUNDICIO DUCTIL BENITO SL

  Испания

  Предприятието FUNDICIO DUCTIL BENITO SL, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Manlleu, Испания.

 5. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG

  Германия

  Предприятието RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Uetze, Германия.

 6. FUNDERIA CONDALS SA

  Испания

  Предприятието FUNDERIA CONDALS SA, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Manresa, Испания.

 7. TRADE AND PRODUCTION PRIVATE COMPANY GETMAN

  Украйна

  Предприятието TRADE AND PRODUCTION PRIVATE COMPANY GETMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

 8. WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG

  Австрия

  Предприятието WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв St. Martin I. Sulmtal, Австрия.

 9. LOKSACEL KFT.

  Унгария

  Предприятието LOKSACEL KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 10. STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови чугуни, Стомани, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Сурови чугуни - Внос износ

Брой резултати

2180 Фирми