Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сухи охладителни кули

Резултати за

Сухи охладителни кули - Внос износ

 1. GAETANO DE CARO

  Германия

  Предприятието GAETANO DE CARO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

 2. MARCOOL INDUSTRIES

  Саудитска Арабия

  Предприятието MARCOOL INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, Топлообменници, Кондензатори, Сухи охладителни кули, Топлообменници, и Кондензатори. Седалището му е в/ъв Jeddah, Саудитска Арабия.

 3. FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD

  Китай

  Предприятието FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Hangzhou, Китай.

 4. DECSA S.R.L.

  Италия

  Предприятието DECSA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни кули, Сухи охладителни кули, Охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Voghera, Италия.

 5. CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Сухи охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на cooling towers, и water cooling towers. Седалището му е в/ъв Sittingbourne, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COTOR S.R.L.

  Италия

  Предприятието COTOR S.R.L., и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, water cooling towers, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Gattinara, Италия.

 2. SCAM TOWERS S.R.L.

  Италия

  Предприятието SCAM TOWERS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, water cooling towers, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Buttigliera Alta, Италия.

 3. EXPERTEK

  Турция

  Предприятието EXPERTEK, e Производител, и работи в сферата на Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 4. NERI S.R.L.

  Италия

  Предприятието NERI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, cooling towers, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 5. VENTILEX B.V.

  Холандия

  Предприятието VENTILEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Сухи охладителни кули, Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

 1. EVAPCO EUROPE S.R.L.

  Италия

  Предприятието EVAPCO EUROPE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Rho (mi), Италия.

 2. BUUS KOELETEKNIK A/S

  Дания

  Предприятието BUUS KOELETEKNIK A/S, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Nykoebing M, Дания.

 1. SILICAIR DRYERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SILICAIR DRYERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Ashford, Обединеното кралство.

 2. STADCO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието STADCO LTD, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Shrewsbury, Обединеното кралство.

 3. NORDSON U V LTD

  Обединеното кралство

 4. KREMPEL GMBH & CO. PRESSSPANWERK KG

  Германия

 5. BALTICARE S.R.L.

  Италия

 6. BALTIMORE AIRCOIL ITALIA S.R.L.

  Италия

 7. GOHL-KTK GMBH

  Германия

  Предприятието GOHL-KTK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Кондензатори, Сухи въздушни охладители, Кондензатори, и Сухи въздушни охладители. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

 8. CLIMAVIV

  Франция

  Предприятието CLIMAVIV, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи въздушни охладители, и Сухи въздушни охладители. Седалището му е в/ъв Villeurbanne, Франция.