• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сухи охладителни кули

Резултати за

Сухи охладителни кули - Внос износ

 1. GAETANO DE CARO

  Германия

  Предприятието GAETANO DE CARO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

 2. NERI S.R.L.

  Италия

  Предприятието NERI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, cooling towers, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 3. CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Сухи охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на cooling towers, и water cooling towers. Седалището му е в/ъв Sittingbourne, Обединеното кралство.

 4. COTOR S.R.L.

  Италия

  Предприятието COTOR S.R.L., и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, water cooling towers, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Gattinara, Италия.

 5. EXPERTEK

  Турция

  Предприятието EXPERTEK, e Производител, и работи в сферата на Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. VENTILEX B.V.

  Холандия

  Предприятието VENTILEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Сухи охладителни кули, Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

 2. SCAM TOWERS S.R.L.

  Италия

  Предприятието SCAM TOWERS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, water cooling towers, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Buttigliera Alta, Италия.

 3. DECSA S.R.L.

  Италия

  Предприятието DECSA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни кули, Сухи охладителни кули, Охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Voghera, Италия.

 4. SILICAIR DRYERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SILICAIR DRYERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Ashford, Обединеното кралство.

 5. BUUS KOELETEKNIK A/S

  Дания

  Предприятието BUUS KOELETEKNIK A/S, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Nykoebing M, Дания.

 1. STADCO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието STADCO LTD, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Shrewsbury, Обединеното кралство.

 2. EVAPCO EUROPE S.R.L.

  Италия

  Предприятието EVAPCO EUROPE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи охладителни кули, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Rho (mi), Италия.

 1. BALTIMORE AIRCOIL ITALIA S.R.L.

  Италия

 2. KREMPEL GMBH & CO. PRESSSPANWERK KG

  Германия

 3. NORDSON U V LTD

  Обединеното кралство

 4. BALTICARE S.R.L.

  Италия

 5. GOHL-KTK GMBH

  Германия

  Предприятието GOHL-KTK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Кондензатори, Сухи въздушни охладители, Кондензатори, и Сухи въздушни охладители. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

 6. CLIMAVIV

  Франция

  Предприятието CLIMAVIV, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи въздушни охладители, и Сухи въздушни охладители. Седалището му е в/ъв Villeurbanne, Франция.