• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сухи трюмове

Резултати за

Сухи трюмове - Внос износ

 1. I.M.S. S.R.L.

  Италия

  Предприятието I.M.S. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв TRIESTE, Италия.

 2. C.N.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.N.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв San Mauro Pascoli, Италия.

 3. FOR SEA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FOR SEA S.R.L., и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

 4. TECNASERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNASERVICE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Augusta, Италия.

 5. F.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Camaiore, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO

  Италия

  Предприятието ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Loreo, Италия.

 2. CAR.MET S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAR.MET S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 3. GENARAL WORKS S.R.L.

  Италия

  Предприятието GENARAL WORKS S.R.L., и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

 4. CINQUEPALMI FRANCESCO

  Италия

  Предприятието CINQUEPALMI FRANCESCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Mola Di Bari, Италия.

 5. VDV S.R.L.

  Италия

  Предприятието VDV S.R.L., и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

 1. SHIPPING SERVICES S.R.L.

  Италия

  Предприятието SHIPPING SERVICES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 2. LOADING SYSTEMS OFFICES B.V.

  Холандия

  Предприятието LOADING SYSTEMS OFFICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

 1. LO COCO FRANCESCO

  Италия

  Предприятието LO COCO FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Santa Flavia, Италия.

 2. MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD, e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Hull, Обединеното кралство.

 3. NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO

  Италия

  Предприятието NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Agropoli, Италия.

 4. YATLIFT

  Турция

  Предприятието YATLIFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Bodrum, Турция.

 5. KHERSON STATE PLANT PALLADA

  Украйна

  Предприятието KHERSON STATE PLANT PALLADA, e Производител, и работи в сферата на Сухи трюмове. Освен това развива дейност и в сферата на dry docks, и Dockyards. Седалището му е в/ъв Kherson, Украйна.

 6. LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO

  Италия

  Предприятието LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 7. FAGGIANI SUSI

  Италия

  Предприятието FAGGIANI SUSI, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Застрахователни посредници, Сухи трюмове, Застрахователни посредници, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Latisana, Италия.

 8. NAUTICA COSTA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NAUTICA COSTA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Monforte San Giorgio, Италия.

 1. GESTIONE BACINI S.P.A.

  Италия

  Предприятието GESTIONE BACINI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 2. CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Nettuno, Италия.

 3. LYMINGTON MARINA LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието LYMINGTON MARINA LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Lymington, Обединеното кралство.

 4. RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Bremerhaven, Германия.

 5. SEA HELP ITALIA S.A.S. DI MOZ ENRICO & C.

  Италия

 6. NAUTICA ILARDO S.N.C. DI FRANCESCO ILARDO & C.

  Италия

 7. DORO NAVAL S.R.L.

  Италия

 8. NAUTICA DI GIOVANNI S.R.L.

  Италия

 9. MANNU GLOBAL SERVICE S.N.C. DI MANNU GIOVANNI & C.

  Италия

 10. S.I.O.M.I. S.R.L.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно