Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сухи трюмове

Резултати за

Сухи трюмове - Внос износ

 1. C.N.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.N.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв San Mauro Pascoli, Италия.

 2. FOR SEA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FOR SEA S.R.L., и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

 3. VDV S.R.L.

  Италия

  Предприятието VDV S.R.L., и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

 4. I.M.S. S.R.L.

  Италия

  Предприятието I.M.S. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв TRIESTE, Италия.

 5. NAUTICA COSTA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NAUTICA COSTA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Monforte San Giorgio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FAGGIANI SUSI

  Италия

  Предприятието FAGGIANI SUSI, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Застрахователни посредници, Сухи трюмове, Застрахователни посредници, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Latisana, Италия.

 2. KHERSON STATE PLANT PALLADA

  Украйна

  Предприятието KHERSON STATE PLANT PALLADA, e Производител, и работи в сферата на Сухи трюмове. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, dry docks, Dockyards, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kherson, Украйна.

 3. LYMINGTON MARINA LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието LYMINGTON MARINA LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Lymington, Обединеното кралство.

 4. NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO

  Италия

  Предприятието NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Agropoli, Италия.

 5. GENARAL WORKS S.R.L.

  Италия

  Предприятието GENARAL WORKS S.R.L., и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

 1. CAR.MET S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAR.MET S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 2. ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO

  Италия

  Предприятието ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Loreo, Италия.

 1. SHIPPING SERVICES S.R.L.

  Италия

  Предприятието SHIPPING SERVICES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 2. CINQUEPALMI FRANCESCO

  Италия

  Предприятието CINQUEPALMI FRANCESCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Mola Di Bari, Италия.

 3. YATLIFT

  Турция

  Предприятието YATLIFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Bodrum, Турция.

 4. LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO

  Италия

  Предприятието LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 5. CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Nettuno, Италия.

 6. MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD, e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Hull, Обединеното кралство.

 7. LOADING SYSTEMS OFFICES B.V.

  Холандия

  Предприятието LOADING SYSTEMS OFFICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

 8. TECNASERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNASERVICE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Augusta, Италия.

 1. F.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Camaiore, Италия.

 2. LO COCO FRANCESCO

  Италия

  Предприятието LO COCO FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Santa Flavia, Италия.

 3. GESTIONE BACINI S.P.A.

  Италия

  Предприятието GESTIONE BACINI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Сухи трюмове, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 4. RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи трюмове, и Сухи трюмове. Седалището му е в/ъв Bremerhaven, Германия.

 5. ITRI ANDREA

  Италия

 6. ASSOCIATED PETROLEUM TERMINALS (IMMINGHAM) LTD

  Обединеното кралство

 7. ASSISTENZA NAUTICA DI PURICELLI FRANCESCO

  Италия

 8. EUROYACHT PAINTING DI FABBROCINI FERDINANDO

  Италия

 9. C.T.I. SUD S.R.L.

  Италия

 10. CANTIERE NAUTICO SIMONE CROSERA

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно