• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • телешко - пресни меса

Резултати за

Телешко - пресни меса - Внос износ

 1. HOREMEAT

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието HOREMEAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месна разфасовка, Телешко - пресни меса, Свинско - пресни меса, Прясно месо и пресни домашни птици, Месна разфасовка, Телешко - пресни меса, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Mouscron, Белгия.

 2. ILCO FOOD

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ILCO FOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Телешко - пресни меса, Дреболии, Говеждо - пресни меса, Телешко - пресни меса, Дреболии, и Говеждо - пресни меса. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

 3. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale frozen meats, wholesale fresh meats, meats, veal, pork, frozen meat export, и fresh meat export. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

 4. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Германия

  Предприятието POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, poultry meat, turkish cuisine, и ethnic and oriental food products. Седалището му е в/ъв Mönchengladbach, Германия.

 5. BUENOS FUEGOS

  Испания

  Предприятието BUENOS FUEGOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Австрия

  Предприятието FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, Телешко - пресни меса, Свинско - пресни меса, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Dobl-Zwaring, Австрия.

 2. CARMO

  Белгия

  Предприятието CARMO, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Телешко - пресни меса, Месо и колбаси, pork, Телешко - пресни меса, и lamb. Седалището му е в/ъв Wellen, Белгия.

 3. MK-FLEISCH GMBH

  Германия

  Предприятието MK-FLEISCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, Телешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Телешко - пресни меса, lamb, и poultry meat. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. ERKAN KASAPOGLU

  Турция

  Предприятието ERKAN KASAPOGLU, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Телешко - пресни меса, hamburger, meatballs, Телешко - пресни меса, и lamb. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. LAHAM BIO

  Чад

  Предприятието LAHAM BIO, e Производител, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Телешко - пресни меса, beef, Сушено месо, Телешко - пресни меса, и halal certification. Седалището му е в/ъв N'djamena, Чад.

 1. LA HALLE PAYSANNE

  Белгия

  Предприятието LA HALLE PAYSANNE, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Телешко - пресни меса, Свинско - пресни меса, Говеждо - пресни меса, poultry for slaughter, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Soumagne, Белгия.

 2. CIS VAN DEN BROECK

  Белгия

  Предприятието CIS VAN DEN BROECK, e Multi-Category, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Телешко - пресни меса, fresh meats, wholesale meats, Телешко - пресни меса, и horse meat. Седалището му е в/ъв Minderhout, Белгия.

 1. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Словакия

  Предприятието MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Свинско - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Телешко - пресни меса, Пушени и осолени продукти, Свинско - пресни меса, Говеждо - пресни меса, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Kopčany, Словакия.

 2. L-B-VIANDES

  Франция

  Предприятието L-B-VIANDES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, Телешко - пресни меса, Месна разфасовка, Свинско - пресни меса, Телешко - пресни меса, Lamb, и Месна разфасовка. Седалището му е в/ъв Ploeren, Франция.

 3. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Полша

  Предприятието UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Stare Kobialki, Полша.

 4. VEVIBA

  Белгия

  Предприятието VEVIBA, e Производител, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Овнешко - пресни меса, Телешко - пресни меса, butcher's shop, biological butchering, Овнешко - пресни меса, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Bastogne, Белгия.

 5. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Турция

  Предприятието AFYON ET ENTEGRE A.S, e Производител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на precooked cotechini, и roasting. Седалището му е в/ъв Afyonkarahisar, Турция.

 6. BUENOS FUEGOS

  Испания

  Предприятието BUENOS FUEGOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 7. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Франция

  Предприятието INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Телешко - пресни меса, beef, lamb and mutton, Телешко - пресни меса, и fresh meat export. Седалището му е в/ъв Vouillé, Франция.

 8. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Испания

  Предприятието TERNERA DE SALAMANCA S.L, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия на дребно, veal, online purchases, и Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Salamanca, Испания.

 1. BC FOOD TRADING

  Италия

  Предприятието BC FOOD TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Телешко - пресни меса, chicken, sheep, kebabs, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Casoli Di Atri, Италия.

 2. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Испания

  Предприятието AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., e Производител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, и Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв Castigaleu, Испания.

 3. BIOEMA IMPORT U.G.

  Германия

  Предприятието BIOEMA IMPORT U.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Телешко - пресни меса, Зехтин, Телешко - пресни меса, и polenta flour. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. SLACHTHUIS VANLOMMEL

  Белгия

  Предприятието SLACHTHUIS VANLOMMEL, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Колбаси и осолени продукти, и butchery. Седалището му е в/ъв Olen, Белгия.

 5. GUTREI GALICIA

  Испания

  Предприятието GUTREI GALICIA, e Производител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Monforte De Lemos, Испания.

 6. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Германия

  Предприятието QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, и Хранителни специалитети. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 7. COMECO S.A.

  Гърция

  Предприятието COMECO S.A., e Производител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на meats, и fresh meats. Седалището му е в/ъв Corfu, Гърция.

 8. GOLDEN-GARDEN SRL

  Молдавия

  Предприятието GOLDEN-GARDEN SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Телешко - пресни меса, Житни растения и зърнени храни, Яйчни изделия, Месодайни телета и говеда, Телешко - пресни меса, Житни растения и зърнени храни, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Falesti, Молдавия.

 9. AL AALI EXPORTS PVT. LTD.

  Индия

  Предприятието AL AALI EXPORTS PVT. LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на buffalo meat. Седалището му е в/ъв Delhi, Индия.

 10. KPOMO SPAIN

  Испания

  Предприятието KPOMO SPAIN, e Производител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Cartagena, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Телешко - пресни меса - Внос износ

Брой резултати

1467 Фирми