Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • техника за осоляване

Резултати за

Техника за осоляване - Внос износ

 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Полша

  Verified by europages badge

  Предприятието GROS SMOKEHOUSES POLAND, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Професионални дървени пещи, Техника за осоляване, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Професионални дървени пещи, Cooking systems for butcheries, и meat smoking equipment. Седалището му е в/ъв Goczałkowice Zdrój, Полша.

 2. ROVOM

  Италия

  Предприятието ROVOM, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, plants and equipment for boning meats, work tables for the meat industry, Техника за осоляване, и rail guideways for slaughterhouses. Седалището му е в/ъв Basilicanova-Montechiarugolo, Италия.

 3. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Франция

  Предприятието STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, и работи в сферата на Сатъри и месомелачки. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Производство на бисквити - машини и техника, Кланици - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, Производство на бисквити - машини и техника, Кланици - машини и техника, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Solesmes, Франция.

 4. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Франция

  Предприятието SA SALAISONS PYRENEENNES, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Шунки, Техника за осоляване, Шунки, Техника за осоляване, и mountain ham. Седалището му е в/ъв Ibos, Франция.

 5. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Италия

  Предприятието MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Langhirano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Италия

  Предприятието L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Mamiano Di Traversetolo, Италия.

 2. ZN BEARING CO.,LTD

  Китай

  Предприятието ZN BEARING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Техника за осоляване. Освен това развива дейност и в сферата на sliding bearings. Седалището му е в/ъв Jiaxing, Китай.

 3. LATIK

  Италия

  Предприятието LATIK, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Coseano, Италия.

 4. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Felino, Италия.

 5. BERTOLOTTI MAURO

  Италия

  Предприятието BERTOLOTTI MAURO, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 1. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието FRATELLI COSTANZINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Castelnuovo Rangone, Италия.

 2. GRASSELLI S.P.A.

  Италия

  Предприятието GRASSELLI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Albinea, Италия.

 1. SALSI LUCIANO

  Италия

  Предприятието SALSI LUCIANO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Maranello, Италия.

 2. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Италия

  Предприятието MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Техника за осоляване, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Техника за осоляване. Седалището му е в/ъв Langhirano, Италия.

 3. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Италия

  Предприятието TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Bastia Umbra, Италия.

 4. NURLU

  Турция

  Предприятието NURLU, e Производител, и работи в сферата на Техника за осоляване. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, и Техника за осоляване. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. MENOZZI LUIGI & C. S.P.A.

  Италия

 7. SACCARDO ARTURO FIGLI S.R.L.

  Италия

 8. WIELANDER ERNST S.R.L.

  Италия

 1. SALA TECHNOLOGY S.R.L.

  Италия

 2. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Италия

 3. FAVA GIORGIO AXEL S.R.L.

  Италия

 4. CAVALLI MEAT PROCESSING MACHINERY S.R.L.

  Италия

 5. I.A.B.A.

  Италия

 6. FANTIN GABRIELE

  Италия

 7. SOMIL

  Италия

 8. PADERNA CLADOR S.R.L.

  Италия

 9. I.M.A.S. S.R.L.

  Италия

 10. SAN PIETRO S.R.L.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно