• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • тортелини

Резултати за

Тортелини - Внос износ

 1. FOOD VALLEY S.R.L.

  Италия

  Предприятието FOOD VALLEY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, Тортелини, pumpkin tortelli, и tortelli. Седалището му е в/ъв Collecchio, Италия.

 2. MOSNA GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MOSNA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Равиоли. Освен това развива дейност и в сферата на Макаронени изделия, Тортелини, Макаронени изделия, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Troisdorf, Германия.

 3. PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Sommacampagna, Италия.

 4. PASTA FRESCA DEL TITANO

  Сан Марино

  Предприятието PASTA FRESCA DEL TITANO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Repubblica Di San Marino, Сан Марино.

 5. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Италия

  Предприятието INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Mussolente, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието SALUMIFICIO PASTIFICIO DEL FUMAIOLO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Verghereto, Италия.

 2. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв MUGGIO', Италия.

 3. L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA

  Италия

  Предприятието L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA, e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Cortemaggiore, Италия.

 4. RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A.

  Италия

  Предприятието RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Pianella, Италия.

 5. PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Valeggio Sul Mincio, Италия.

 1. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Италия

  Предприятието MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Casciana Terme Lari, Италия.

 2. DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A.

  Италия

  Предприятието DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Gragnano, Италия.

 1. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Италия

  Предприятието ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 2. CASA DEL TORTELLINO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CASA DEL TORTELLINO S.R.L., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Castelfranco Piandisco', Италия.

 3. OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C.

  Италия

  Предприятието OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Sori, Италия.

 4. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Villafranca Di Verona, Италия.

 5. PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 6. PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C.

  Италия

  Предприятието PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Tivoli, Италия.

 7. PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Rufina, Италия.

 8. PASTIFICIO ZANINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO ZANINI S.R.L., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 1. PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Malesco, Италия.

 2. JOLLY SGAMBARO S.R.L.

  Италия

  Предприятието JOLLY SGAMBARO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Castello Di Godego, Италия.

 3. AICHNER MARTIN

  Италия

  Предприятието AICHNER MARTIN, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Castelrotto, Италия.

 4. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Osimo, Италия.

 5. LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA

  Италия

  Предприятието LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Fabriano, Италия.

 6. IL PASTAIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието IL PASTAIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Rodengo Saiano, Италия.

 7. PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Pietragalla, Италия.

 8. MILONE GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието MILONE GIUSEPPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Trecastagni, Италия.

 9. PASTA GIOIOSA

  Италия

  Предприятието PASTA GIOIOSA, e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Rodigo, Италия.

 10. LA LANTERNA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LA LANTERNA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно