• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • тортелини

Резултати за

Тортелини - Внос износ

 1. FOOD VALLEY S.R.L.

  Италия

  Предприятието FOOD VALLEY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, Тортелини, pumpkin tortelli, и tortelli. Седалището му е в/ъв Collecchio, Италия.

 2. MOSNA GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MOSNA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Равиоли. Освен това развива дейност и в сферата на Макаронени изделия, Тортелини, Макаронени изделия, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Troisdorf, Германия.

 3. L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA

  Италия

  Предприятието L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA, e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Cortemaggiore, Италия.

 4. MILONE GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието MILONE GIUSEPPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Trecastagni, Италия.

 5. ARTE & PASTA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARTE & PASTA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Boscoreale, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C.

  Италия

  Предприятието GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Civitanova Marche, Италия.

 2. PASTA DEL MONTEFELTRO S.N.C. DI PASQUINI LEONARDO, FEDERICO & C.

  Италия

  Предприятието PASTA DEL MONTEFELTRO S.N.C. DI PASQUINI LEONARDO, FEDERICO & C., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Montecalvo In Foglia, Италия.

 3. PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

 4. PASTA FRESCA DEL TITANO

  Сан Марино

  Предприятието PASTA FRESCA DEL TITANO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Repubblica Di San Marino, Сан Марино.

 5. PASTIFICIO ZANINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO ZANINI S.R.L., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 1. LA BOLOGNESE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LA BOLOGNESE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Contursi Terme, Италия.

 2. PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Palomonte, Италия.

 1. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв MUGGIO', Италия.

 2. CIEMME ALIMENTARI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CIEMME ALIMENTARI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

 3. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Италия

  Предприятието MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Casciana Terme Lari, Италия.

 4. MARROCCO LUIGI

  Италия

  Предприятието MARROCCO LUIGI, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Cursi, Италия.

 5. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Италия

  Предприятието ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 6. PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Pietragalla, Италия.

 7. LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA

  Италия

  Предприятието LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Fabriano, Италия.

 8. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Италия

  Предприятието INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Mussolente, Италия.

 1. ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S.

  Италия

  Предприятието ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Pagani, Италия.

 2. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Osimo, Италия.

 3. POIATTI S.P.A.

  Италия

  Предприятието POIATTI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

 4. PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Rufina, Италия.

 5. PASTA IRIS S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTA IRIS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Fano, Италия.

 6. PASTIFICIO GALLO NATALE & F.LLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO GALLO NATALE & F.LLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

 7. PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO BOLOGNESE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 8. PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C.

  Италия

  Предприятието PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Tivoli, Италия.

 9. PASTIFICIO ANTONIO PALLANTE S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO ANTONIO PALLANTE S.R.L., и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Capodrise, Италия.

 10. PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L.

  Италия

  Предприятието PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Макаронени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Равиоли, Тортелини, Равиоли, и Тортелини. Седалището му е в/ъв Sommacampagna, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно