• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • трамваи - техника и съоръжения

Резултати за

Трамваи - техника и съоръжения - Внос износ

 1. AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.)

  Турция

  Предприятието AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.), e Производител, и работи в сферата на Трамваи - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на hot forging, Alloy cast iron, spare parts, и machining. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. DAXI SA

  Белгия

  Предприятието DAXI SA, e Производител, и работи в сферата на Трамваи - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, locomotives, railway points equipment, Железопътен подвижен състав и оборудване, и railway track devices. Седалището му е в/ъв Jumet, Белгия.

 3. ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL

  Германия

  Предприятието ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Трамваи - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Pfungstadt, Германия.

 4. LOHR INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието LOHR INDUSTRIE, и работи в сферата на Полуремаркета за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, Пътен транспорт - организация, Трамваи - техника и съоръжения, Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, Пътен транспорт - организация, и Трамваи - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Hangenbieten, Франция.

 5. ESKO, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието ESKO, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и railroad vehicles. Седалището му е в/ъв Praha 5 , Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. IBRE SARL

  Франция

  Предприятието IBRE SARL, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, Rail brake disc, и cast iron foundry. Седалището му е в/ъв Sens, Франция.

 2. MEYUS TRAVERSES

  Белгия

  Предприятието MEYUS TRAVERSES, e Разпространител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Предпазни огради, Трамваи - техника и съоръжения, Предпазни огради, и Ornamental stones. Седалището му е в/ъв Klerken, Белгия.

 3. PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED)

  Обединеното кралство

  Предприятието PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED), e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ripon, Обединеното кралство.

 4. RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Rochdale, Обединеното кралство.

 5. ZOLLNER UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ZOLLNER UK LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

 1. RAIL TECH

  Обединеното кралство

  Предприятието RAIL TECH, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 2. PROGRESS RAIL SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието PROGRESS RAIL SERVICES, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

 1. DERBY ENGINEERING UNIT

  Обединеното кралство

  Предприятието DERBY ENGINEERING UNIT, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Derby, Обединеното кралство.

 2. R BANCE & CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието R BANCE & CO LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Surbiton, Обединеното кралство.

 3. KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Melksham, Обединеното кралство.

 4. SELECTEQUIP LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SELECTEQUIP LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Lichfield, Обединеното кралство.

 5. TRACTION ADVERTISER

  Обединеното кралство

  Предприятието TRACTION ADVERTISER, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Diss, Обединеното кралство.

 6. UNIPART RAIL

  Обединеното кралство

  Предприятието UNIPART RAIL, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Crewe, Обединеното кралство.

 7. SIGNAL HOUSE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SIGNAL HOUSE LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Leighton Buzzard, Обединеното кралство.

 8. H J SKELTON & CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието H J SKELTON & CO LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Thatcham, Обединеното кралство.

 1. ALAN KEEF LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ALAN KEEF LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ross-On-Wye, Обединеното кралство.

 2. K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Caerphilly, Обединеното кралство.

 3. GEISMAR (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието GEISMAR (UK) LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

 4. GAC RAIL

  Обединеното кралство

  Предприятието GAC RAIL, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Sowerby Bridge, Обединеното кралство.

 5. S C G SOLUTIONS

  Обединеното кралство

  Предприятието S C G SOLUTIONS, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Stourbridge, Обединеното кралство.

 6. PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 7. JOHN MCLEOD

  Обединеното кралство

  Предприятието JOHN MCLEOD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Alford, Обединеното кралство.

 8. BOMBARDIER TRANSPORTATION

  Обединеното кралство

  Предприятието BOMBARDIER TRANSPORTATION, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Plymouth, Обединеното кралство.

 9. AQUARIUS RAILROAD TECH LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AQUARIUS RAILROAD TECH LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ripon, Обединеното кралство.

 10. VERKEHRSBETRIEBE LUZERN AG

  Швейцария

  Предприятието VERKEHRSBETRIEBE LUZERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, Трамваи - техника и съоръжения, Извънградски и градски автобуси, и Трамваи - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Luzern, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Трамваи - техника и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

8852 Фирми

Категория