• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • тревни семена

Резултати за

Тревни семена - Внос износ

 1. FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Uetze, Германия.

 2. BENILU LTD.

  България

  Производство и търговия на широка гама козметични продукти, глицеринови сапуни и много други. Можем да изработим ваши козметични продукти по ваш проект или да произведем наши продукти с ваш етикет. Преработка и търговия с органични суворини за козметичната индустрия включващи: розова вода, лавандулова вода, лайкова вода, етерични масла, семена от резене и други. Можем да изработим по ваш проект и обем бутилки с розова вода.

 3. MOBAU BAUZENTRUM GMBH

  Германия

  Предприятието MOBAU BAUZENTRUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Nickenich, Германия.

 4. HERMANN MEYER KG

  Германия

  Предприятието HERMANN MEYER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Rellingen, Германия.

 5. NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK

  Германия

  Предприятието NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Northeim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH

  Германия

  Предприятието HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Sandhagen, Германия.

 2. TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK

  Полша

  Предприятието TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK, e Производител, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Rybna, Полша.

 3. VAN ISRAEL

  Белгия

  Предприятието VAN ISRAEL, e Производител, и работи в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Тревни семена, peat, и Тревни семена. Седалището му е в/ъв Grammont, Белгия.

 4. ZULUETA

  Испания

  Предприятието ZULUETA, e Производител, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Navarra, Испания.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA

  Полша

  Предприятието PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA, e Multi-Category, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на seeds, basil seeds, flower seeds and fruit plants, и Leguminous vegetable seeds. Седалището му е в/ъв Kujakowice Górne, Полша.

 1. SEMBELTRAV

  Беларус

  Предприятието SEMBELTRAV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 2. FRANKEN AGRO

  Белгия

  Предприятието FRANKEN AGRO, e Производител, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, legumes, Плодове, potatoes, и lawns. Седалището му е в/ъв Mol, Белгия.

 1. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Полша

  Предприятието ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, e Multi-Category, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Смески за добитък и домашни птици, Селско стопанство - услуги, herbaceous plant, fruit salads, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Załom, Полша.

 2. PRIMO SEED

  Италия

  Предприятието PRIMO SEED, e Производител, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на lawn seeds and bulbs. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

 3. NOVOGREEN CESPED NATURAL SA

  Испания

  Предприятието NOVOGREEN CESPED NATURAL SA, e Производител, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на lawns, и garden. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

 4. SOVAROG

  Украйна

  Предприятието SOVAROG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 5. BARENBRUG BELGIUM

  Белгия

  Предприятието BARENBRUG BELGIUM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Тревни семена, Тревни семена, lawn reconstruction, и lawns. Седалището му е в/ъв Kruibeke, Белгия.

 6. AGROSEMTORG

  Беларус

  Предприятието AGROSEMTORG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 7. SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O.

  Словения

  Предприятието SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Тревни семена, Seeds for growers, Тревни семена, и Seeds for market gardeners. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

 8. KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA

  Полша

  Предприятието KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA, e Multi-Category, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на cereals, maize, rape seeds, и potatoes. Седалището му е в/ъв Kalisz, Полша.

 1. BEMS VENTURES GMBH

  Германия

  Предприятието BEMS VENTURES GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Ratzeburg, Германия.

 2. SEED ME OUT

  Италия

  Предприятието SEED ME OUT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на sowing seeds, и raw hemp. Седалището му е в/ъв Carpenedolo, Италия.

 3. IVISONS SEEDS

  Обединеното кралство

  Предприятието IVISONS SEEDS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Тревни семена, Тревни семена, и lawn seeds and bulbs. Седалището му е в/ъв Richmond, Обединеното кралство.

 4. BOSTON SEEDS

  Обединеното кралство

  Предприятието BOSTON SEEDS, e Производител, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на lawns, и lawn seed. Седалището му е в/ъв Boston, Обединеното кралство.

 5. LLC "FORMEL DES WACHSTUMS"

  Беларус

  Предприятието LLC "FORMEL DES WACHSTUMS", e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Mozyr, Беларус.

 6. BELSEMTORG

  Беларус

  Предприятието BELSEMTORG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на radish seeds, и clover seeds. Седалището му е в/ъв Vitebsk, Беларус.

 7. GERMINAL AMENITY

  Обединеното кралство

  Предприятието GERMINAL AMENITY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тревни семена. Седалището му е в/ъв Lincoln, Обединеното кралство.

 8. MOOWY BV

  Холандия

  Предприятието MOOWY BV, e Производител, и работи в сферата на Тревни семена. Освен това развива дейност и в сферата на lawn seed. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

 9. MEVOGRO PRODUCTS

  Белгия

  Предприятието MEVOGRO PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Тревни семена, charcoal, и Тревни семена. Седалището му е в/ъв Hulshout, Белгия.

 10. KWS ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието KWS ITALIA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Тревни семена, cereal sowing seeds, и Тревни семена. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно