• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • трикотаж - машини и аксесоари

Резултати за

Трикотаж - машини и аксесоари - Внос износ

 1. BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER

  Турция

  Предприятието BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Дълги и къси чорапи, Дълги и къси чорапи, и wholesale work apparel. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. ARER TRES BRAIDING MACHINE

  Турция

  Предприятието ARER TRES BRAIDING MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. COMEZ INTERNATIONAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието COMEZ INTERNATIONAL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Cilavegna, Италия.

 4. VAELLA MASCHINEN SRL

  Румъния

  Предприятието VAELLA MASCHINEN SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, Трикотаж - машини и аксесоари, Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 5. PUTZ TEXTIL GMBHQ

  Австрия

  Предприятието PUTZ TEXTIL GMBHQ, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Пуловери, и Пуловери. Седалището му е в/ъв Ebensee, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HENNSEN EUROPE

  Обединеното кралство

  Предприятието HENNSEN EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на sock manufacturing machinery. Седалището му е в/ъв Edinburgh, Обединеното кралство.

 2. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Дания

  Предприятието PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шапкарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Трикотаж - машини и аксесоари, Машини и аксесоари за бродиране, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Трикотаж - машини и аксесоари, Машини и аксесоари за бродиране, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bredebro, Дания.

 3. NUOVA RIMATES SAS

  Италия

  Предприятието NUOVA RIMATES SAS, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Spirano, Италия.

 4. BRIGHI GROUP

  Италия

  Предприятието BRIGHI GROUP, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, Домашни плетачни машини, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Домашни плетачни машини. Седалището му е в/ъв Forlì, Италия.

 5. TISMAIL

  Франция

  Предприятието TISMAIL, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на shoes for children. Седалището му е в/ъв Troyes, Франция.

 1. Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC

  Полша

  Предприятието Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на used machines, и textile machinery. Седалището му е в/ъв Kampinos A, Полша.

 2. KNITOFFICE

  Белгия

  Предприятието KNITOFFICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Zottegem, Белгия.

 1. SERRAINO ROSALBA

  Италия

  Предприятието SERRAINO ROSALBA, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, Фабрични плетачни машини и аксесоари, Трикотаж - машини и аксесоари, и Фабрични плетачни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Rivarolo Canavese, Италия.

 2. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Италия

  Предприятието SHIMA - ORSI S.P.A., и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, Домашни плетачни машини, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Домашни плетачни машини. Седалището му е в/ъв Segrate, Италия.

 3. CO - MAC S.A.S.

  Италия

  Предприятието CO - MAC S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, Домашни плетачни машини, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Домашни плетачни машини. Седалището му е в/ъв San Prospero, Италия.

 4. INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Трикотаж - машини и аксесоари, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Minden, Германия.

 5. ENTREDEUX BVBA

  Белгия

  Предприятието ENTREDEUX BVBA, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на tricot, и crochet. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 6. MENET-TREND KOTOELEM KFT

  Унгария

  Предприятието MENET-TREND KOTOELEM KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, Вълнени фланели и пуловери, Трикотаж - машини и аксесоари, и Вълнени фланели и пуловери. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 7. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LARSEN ITALIANA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, Домашни плетачни машини, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Домашни плетачни машини. Седалището му е в/ъв Moglia, Италия.

 8. M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, Домашни плетачни машини, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Домашни плетачни машини. Седалището му е в/ъв Quarrata, Италия.

 1. STE DES ETABLISSEMENTS MAILLET SAS

  Франция

  Предприятието STE DES ETABLISSEMENTS MAILLET SAS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Falleron, Франция.

 2. BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE

  Полша

  Предприятието BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, Дамски дрехи, Трикотаж - машини и аксесоари, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

 3. SCHLEIFSTEIN MASCHINENTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието SCHLEIFSTEIN MASCHINENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Siegen, Германия.

 4. VE.MA.R. ( S.R.L. )

  Италия

  Предприятието VE.MA.R. ( S.R.L. ), e Разпространител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, Домашни плетачни машини, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Домашни плетачни машини. Седалището му е в/ъв Albinea, Италия.

 5. NERTEX

  Франция

  Предприятието NERTEX, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Roubaix, Франция.

 6. PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO

  Италия

  Предприятието PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични плетачни машини и аксесоари, Домашни плетачни машини, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Домашни плетачни машини. Седалището му е в/ъв Carpi, Италия.

 7. FABRICACION MALLAS VICARIO SL

  Испания

  Предприятието FABRICACION MALLAS VICARIO SL, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Burgos, Испания.

 8. KATI SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието KATI SP. Z O.O., и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Ozarow Mazowiecki, Полша.

 9. DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER

  Испания

  Предприятието DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER, e Разпространител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Sedavi, Испания.

 10. SANTINELLI 2002 EOOD

  България

  Предприятието SANTINELLI 2002 EOOD, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Трикотаж - машини и аксесоари - Внос износ

Брой резултати

11 873 Фирми

Категория