• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • тръби - цветни метали

Резултати за

Тръби - цветни метали - Внос износ

 1. EUGEN GEYER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието EUGEN GEYER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, e Разпространител, и работи в сферата на Валцована ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от цветни метали, Ламарина и тръби, Тръби - цветни метали, Inconel, Прътове от цветни метали, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, и cobalt alloys. Седалището му е в/ъв Amblainville, Франция.

 3. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Литва

  Предприятието BALTIC TUBE SERVICE, UAB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гъвкави тръби от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и тръби, Безшевни тръби от черни метали, Тръби - цветни метали, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и тръби, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 4. NIKIFOROV PE

  Украйна

  Предприятието NIKIFOROV PE, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 5. NUOVA SGUASSERO

  Италия

  Предприятието NUOVA SGUASSERO, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв San Giorgio Di Nogaro, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EURL JOSSE STEPHANE

  Франция

  Предприятието EURL JOSSE STEPHANE, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, и Промишлени тръбни системи. Седалището му е в/ъв Saint-Gilles, Франция.

 2. SARL SERMOI

  Франция

  Предприятието SARL SERMOI, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Sheet metalwork, и Welding. Седалището му е в/ъв Tremblay-Les-Villages, Франция.

 3. ACALIN

  Белгия

  Предприятието ACALIN, e Производител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Неръждаеми стомани, Прътове от цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Тръби - цветни метали, Неръждаеми стомани, Прътове от цветни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ans, Белгия.

 4. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието LOIRE INOX INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Тръби - цветни метали, Прецизно котелно производство, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Тръби - цветни метали, и Прецизно котелно производство. Седалището му е в/ъв Ancenis Cedex, Франция.

 5. CEFINOX

  Франция

  Предприятието CEFINOX, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Стомани и метали - машинно обработване, Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Auxonne, Франция.

 1. ROHRREINIGUNG BERLIN NOTDIENST - BELIMROHR24

  Германия

  Предприятието ROHRREINIGUNG BERLIN NOTDIENST - BELIMROHR24, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на tube washing, pipes cleared, pipe cleaning, и channel jet-washing. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 2. SYSTEM

  Франция

  Предприятието SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Saint-Lin, Франция.

 1. METAL INDUSTRIEL

  Франция

  Предприятието METAL INDUSTRIEL, e Производител, и работи в сферата на Леене на мед, бронз и месинг. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Тръби - цветни метали, и High strength brass. Седалището му е в/ъв Chauny, Франция.

 2. TRONCY

  Франция

  Предприятието TRONCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Прецизно котелно производство, Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, и Прецизно котелно производство. Седалището му е в/ъв Genelard, Франция.

 3. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Полша

  Предприятието BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Тръби - цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Профили и прътове от черни метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Lódz, Полша.

 4. CONCEPT METAL

  Франция

  Предприятието CONCEPT METAL, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Промишлени изделия от ламарина, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Промишлени изделия от ламарина, и laser cutting units. Седалището му е в/ъв Louey, Франция.

 5. DI SANTE SUD EST SARL

  Франция

  Предприятието DI SANTE SUD EST SARL, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, industrial mechanics, и Mechanized welding. Седалището му е в/ъв Gravelines, Франция.

 6. SOCIETE DES ETABLISSEMENTS BOUCHONNEAU

  Франция

  Предприятието SOCIETE DES ETABLISSEMENTS BOUCHONNEAU, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Стомани и метали - машинно обработване, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, chests and reservoirs, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Marans, Франция.

 7. MACPLUS

  Франция

  Предприятието MACPLUS, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Котелно производство, Стомани и метали - машинно обработване, Котелно производство, и coatings. Седалището му е в/ъв Lachapelle-Sous-Rougemont, Франция.

 8. LUMOX

  Франция

  Предприятието LUMOX, e Производител, и работи в сферата на Компенсатори. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Тръби от черни метали, Тръби - цветни метали, Тръби от черни метали, и flexible stainless steel pipes. Седалището му е в/ъв Saint-Ouen-L'aumône, Франция.

 1. TOLERIE INDUSTRIELLE BRAULT

  Франция

  Предприятието TOLERIE INDUSTRIELLE BRAULT, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, и fine panel work. Седалището му е в/ъв St Andre De La Marche, Франция.

 2. ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS BERNARD GREZES SARL, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Промишлени изделия от ламарина, Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, Промишлени изделия от ламарина, Тръби - цветни метали, и laser cutting units. Седалището му е в/ъв Carmaux, Франция.

 3. MASTER INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието MASTER INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Тръби - цветни метали, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Тръби - цветни метали, и Piping accessories. Седалището му е в/ъв La Verrie, Франция.

 4. JACOMEX

  Франция

  Предприятието JACOMEX, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Тръби - цветни метали, Промишлени тръбни системи, и steel tubes. Седалището му е в/ъв Dagneux, Франция.

 5. CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA

  Франция

  Предприятието CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Метални домакински принадлежности, Промишлени тръбни системи, Метални домакински принадлежности, Engineering - pipework, и construction of pipes and tubing. Седалището му е в/ъв Laiz, Франция.

 6. BRT

  Белгия

  Предприятието BRT, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби от черни метали, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Maasmechelen, Белгия.

 7. CASA BULL

  Белгия

  Предприятието CASA BULL, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Газ - инсталации за добив, Тръбопроводни линии, Тръби - цветни метали, Тръби от неръждаема стомана, Газ - инсталации за добив, Тръбопроводни линии, Тръби - цветни метали, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Izegem, Белгия.

 8. RIOU

  Франция

  Предприятието RIOU, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, curving and bending plastic materials, и Sheet metalwork. Седалището му е в/ъв Petit-Couronne, Франция.

 9. EIDER INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието EIDER INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Индустриално поддържане, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Индустриално поддържане, и Locksmithing. Седалището му е в/ъв Durtal, Франция.

 10. SARL CHAUDRONNERIE PORT SUD

  Франция

  Предприятието SARL CHAUDRONNERIE PORT SUD, e Производител, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Стомани и метали - машинно обработване, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, stainless steel tanks, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Ramonville-Saint-Agne, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Тръби - цветни метали - Внос износ

Брой резултати

8131 Фирми