• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • турбокомпресори

Резултати за

Турбокомпресори - Внос износ

 1. AERZEN FRANCE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието AERZEN FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Бутални и винтови компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични - компресори, Въздушни компресори - инструменти и аксесоари, Турбокомпресори, Пневматични - компресори, Въздушни компресори - инструменти и аксесоари, и Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Antony Cedex, Франция.

 2. TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE

  Италия

  Предприятието TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbines for turbochargers, intercooler system turbochargers, turbosuperchargers, и electronic switchboards. Седалището му е в/ъв San Gregorio D'ippona, Италия.

 3. SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES

  Франция

  Предприятието SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES, e Производител, и работи в сферата на Съединители (амбреажи). Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, Автомобили, Турбокомпресори, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Fougères, Франция.

 4. FIMA MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието FIMA MASCHINENBAU GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Obersontheim, Германия.

 5. TURBO INTERNACIONAL S.L:

  Испания

  Предприятието TURBO INTERNACIONAL S.L:, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbosuperchargers, bushings and bearings for turbochargers, reconditioning of turbochargers, и turbines for turbochargers. Седалището му е в/ъв Arganda Del Rey, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. C&E TURBOCHARGERS

  Холандия

  Предприятието C&E TURBOCHARGERS, e Разпространител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

 2. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Полша

  Предприятието TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ, e Multi-Category, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbines. Седалището му е в/ъв Chorzelów, Полша.

 3. KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M.

  Полша

  Предприятието KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M., e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Bialystok, Полша.

 4. HF TURBO

  Полша

  Предприятието HF TURBO, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbine repairs. Седалището му е в/ъв Pabianice, Полша.

 5. TURBO-TECH

  Полша

  Предприятието TURBO-TECH, e Multi-Category, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за автомобили, Турбини, reconditioning of turbochargers, turbines for turbochargers, Резервни части за автомобили, и Турбини. Седалището му е в/ъв Łódź, Полша.

 1. INGERSOLL RAND GMBH

  Германия

  Предприятието INGERSOLL RAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, compressed air systems and equipment, electric compressors, и Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Oberhausen, Германия.

 2. ROBOR

  Италия

  Предприятието ROBOR, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbines, clutch, и turbine inspection. Седалището му е в/ъв Corato, Италия.

 1. DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS

  Португалия

  Предприятието DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на bushings and bearings for turbochargers, shafts for turbochargers, turbines for turbochargers, и reconditioning of turbochargers. Седалището му е в/ъв São Domingos De Rana, Португалия.

 2. TURBOGROUP

  Италия

  Предприятието TURBOGROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbine inspection, и turbine repairs. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

 3. THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, и Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Redditch, Обединеното кралство.

 4. REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW

  Полша

  Предприятието REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbosuperchargers, и turbines for turbochargers. Седалището му е в/ъв Mielec, Полша.

 5. DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL

  Испания

  Предприятието DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на static and dynamic balancing of industrial plant and machinery. Седалището му е в/ъв Tarragona, Испания.

 6. TURBOJULITA

  Полша

  Предприятието TURBOJULITA, e Multi-Category, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbines for turbochargers. Седалището му е в/ъв Wrocław, Полша.

 7. GENERAL TURBO

  Тунис

  Предприятието GENERAL TURBO, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Sousse, Тунис.

 8. SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O

  Полша

  Предприятието SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на bushings and bearings for turbochargers, shafts for turbochargers, turbines for turbochargers, и reconditioning of turbochargers. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 1. TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL

  Италия

  Предприятието TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Ghedi, Италия.

 2. DIEN GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието DIEN GROUP S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, car spare parts, reconditioning of turbochargers, и Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Matera, Италия.

 3. REVISIONI TURBO

  Италия

  Предприятието REVISIONI TURBO, e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, turbine inspection, turbine repairs, Турбокомпресори, и turbines for turbochargers. Седалището му е в/ъв Isernia, Италия.

 4. ROTEX

  Полша

  Предприятието ROTEX, e Разпространител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Bydgoszcz, Полша.

 5. INGVAR INGRIDS AB

  Швеция

  Предприятието INGVAR INGRIDS AB, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на blowers, и vacuum cleaners. Седалището му е в/ъв Ludvika, Швеция.

 6. TURBOMIKRON

  Беларус

  Предприятието TURBOMIKRON, e Разпространител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbine repairs, и turbosuperchargers. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 7. ROTORTECH

  Полша

  Предприятието ROTORTECH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на nitrile gloves. Седалището му е в/ъв Katowice, Полша.

 8. FB ENGINEERING SRL

  Италия

  Предприятието FB ENGINEERING SRL, e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на turbine inspection, и shafts for turbochargers. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 9. ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN

  Полша

  Предприятието ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Pruszków, Полша.

 10. SUNSHINE MACHINERY&ELECTRONIC CO., LTD

  Китай

  Предприятието SUNSHINE MACHINERY&ELECTRONIC CO., LTD, и работи в сферата на Турбокомпресори. Седалището му е в/ъв Pingxiang, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Турбокомпресори - Внос износ

Брой резултати

273 Фирми