• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника

ТурцияАнкара и Централен Анадол
  1. PMS DIŞ DICARET LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието PMS DIŞ DICARET LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. BURAK DOLEK FOREIGN TRADE

    Турция

    Предприятието BURAK DOLEK FOREIGN TRADE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на crane manufacturing, и equipment for tanker trucks. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  3. PARSENIZ - MORELIA STORE

    Турция

    Предприятието PARSENIZ - MORELIA STORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. TIRKON TRAILER

    Турция

    Предприятието TIRKON TRAILER, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Tankers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  5. AYBUCO SPARE PART

    Турция

    Предприятието AYBUCO SPARE PART, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на spare parts for farm tractors. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAN OTOMOTIV

    Турция

    Предприятието BAN OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, vehicle brake calipers, Wheel hubs, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и manufacture of brake discs. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. COBAN LOGISTICS

    Турция

    Предприятието COBAN LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - организация, Пътен транспорт - организация, courier for europe, и express forwarding. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  3. YIGITSANTARIM

    Турция

    Предприятието YIGITSANTARIM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Nevşehir, Турция.

  4. ESASSAN

    Турция

    Предприятието ESASSAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  5. BEKOMSAN COMPRESSOR CO. LTD.

    Турция

    Предприятието BEKOMSAN COMPRESSOR CO. LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Trailer platforms, и industrial trailers. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. ETCT - EUROPEAN TRUCK CAMION TECHNIC

    Турция

    Предприятието ETCT - EUROPEAN TRUCK CAMION TECHNIC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Brake callipers. Седалището му е в/ъв konya, Турция.

  2. AKYUZLER KAROSER MALZEMELERI IMALAT SAN. LTD ŞTI

    Турция

    Предприятието AKYUZLER KAROSER MALZEMELERI IMALAT SAN. LTD ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Nevsehir, Турция.

  1. MURASSA FOREIGN TRADE AND LOJISTICS

    Турция

    Предприятието MURASSA FOREIGN TRADE AND LOJISTICS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. MAKBAL.ULUSLARARASI NAK.ITH.IHR.SAN VE TIC.LTD.STI

    Турция

    Предприятието MAKBAL.ULUSLARARASI NAK.ITH.IHR.SAN VE TIC.LTD.STI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  3. FRENKAR EXPORT CO.

    Турция

    Предприятието FRENKAR EXPORT CO., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв +90 332 249 73 34, Турция.

  4. KEÇIÖREN EVDEN EVE NAKLIYAT

    Турция

    Предприятието KEÇIÖREN EVDEN EVE NAKLIYAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  5. AKVIA GROUP

    Турция

    Предприятието AKVIA GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Yenimahalle-Kayseri, Турция.