• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • черна металургия и металургия - внос-износ

Резултати за

Черна металургия и металургия - внос-износ

ТурцияАнкара и Централен Анадол
  1. KUPCUOGLU METAL

    Турция

    Предприятието KUPCUOGLU METAL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gas boilers for the home. Седалището му е в/ъв Eskishehir, Турция.

  2. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Metal processing, и cutting tools. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  3. PROCAST METALURJI

    Турция

    Предприятието PROCAST METALURJI, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на grey cast iron, и foundry. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. BAER GRUP EXPORT IMPORT

    Турция

    Предприятието BAER GRUP EXPORT IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Metallurgy, iron and steel - import-export, iron materials, Търговия с металургични изделия, и Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  5. ORHAN YILMAZ METENG MUHENDISLIK DANISMANLIK ve KALITE KONTROL HIZMETLERI

    Турция

    Предприятието ORHAN YILMAZ METENG MUHENDISLIK DANISMANLIK ve KALITE KONTROL HIZMETLERI, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron, stainless steel alloys, и metallurgical consultants. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UYSAL BAGLANTI ELEMANLARI

    Турция

    Предприятието UYSAL BAGLANTI ELEMANLARI, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. DRAKON METALURJI

    Турция

    Предприятието DRAKON METALURJI, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, metallurgy, Raw materials for metallurgy, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  3. DUDUOGLU

    Турция

    Предприятието DUDUOGLU, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на composites, и hammer mills. Седалището му е в/ъв Çorum, Турция.

  4. KIVANÇLAR DÖKÜM

    Турция

    Предприятието KIVANÇLAR DÖKÜM, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron, grey cast iron, и manufacture of structural steelwork machinery and steel equipment. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  5. GÜVMAKSAN DÖKÜM METAL LTD.STI

    Турция

    Предприятието GÜVMAKSAN DÖKÜM METAL LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  1. ÖZBEKLER FOREIGN TRADE LTD. CO.

    Турция

    Предприятието ÖZBEKLER FOREIGN TRADE LTD. CO., e Подизпълнител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Metallurgy, iron and steel - import-export, и export. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.