• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електричество - внос-износ

Резултати за

Електричество - внос-износ - Турция

Турция
  1. POWER-XTRA

    Турция

    Предприятието POWER-XTRA, e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на batteries. Седалището му е в/ъв Tuzla, Турция.

  2. ZELKON ELECTRIC

    Турция

    Предприятието ZELKON ELECTRIC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на button stoppers, ducting for electrical systems, antioxidant additives for electric contacts, и Three-pin plugs and sockets. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. TÜMPA ELEKTRIK

    Турция

    Предприятието TÜMPA ELEKTRIK, e Разпространител, и работи в сферата на Електрически кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - внос-износ, Електричество - внос-износ, wholesale of electrical materials, electrical materials for industrial use, и electrical material. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI

    Турция

    Предприятието EMFANORM ELEKTRONIK PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coilers. Седалището му е в/ъв Tuzla, Турция.

  5. VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

    Турция

    Предприятието VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електрически кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - внос-износ, Електричество - внос-износ, и electrical plug moulding. Седалището му е в/ъв Eskişehir, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ADESA KABLO

    Турция

    Предприятието ADESA KABLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Електропровод с високо напрежение, Промишлено окабеляване, cables, Control cables (elec.), Електропровод с високо напрежение, и Промишлено окабеляване. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. CEWE

    Турция

    Предприятието CEWE, e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. YKF ELEKTRICAL SUPPLIES

    Турция

    Предприятието YKF ELEKTRICAL SUPPLIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  4. SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S.

    Турция

    Предприятието SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ferrous metals and alloys, earthing materials and components, accessories for electric cable connection, и steel joints and parts. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. VIRA GROUP OF COMPANIES

    Турция

    Предприятието VIRA GROUP OF COMPANIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. APLUS PLASTIK VE ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието APLUS PLASTIK VE ELEKTRIK SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of electrical materials. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. CAGRI ELEKTRIK PROJE TAAHHUT TUR.SAN.TIC. A.Ş.

    Турция

    Предприятието CAGRI ELEKTRIK PROJE TAAHHUT TUR.SAN.TIC. A.Ş., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв İstanbul, Турция.

  1. SOLARGENT

    Турция

    Предприятието SOLARGENT, e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Business plan development. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. ONS INSAAT MUHENDISLIK VE ULUSLARARASI TICARET

    Турция

    Предприятието ONS INSAAT MUHENDISLIK VE ULUSLARARASI TICARET, e Разпространител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

  3. TURKEYNER TRADING LOGISTIC LTD CO.

    Турция

    Предприятието TURKEYNER TRADING LOGISTIC LTD CO., и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, export, insulator manufacturing, Electrical cables for electric supply substations, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  4. UMUT IPEK

    Турция

    Предприятието UMUT IPEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Директен маркетинг, и Директен маркетинг. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  5. ZEYBEK ELEKTRIK A.S.

    Турция

    Предприятието ZEYBEK ELEKTRIK A.S., e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  6. KARACAOGLU ELEKTRIK BURSA TURKEY

    Турция

    Предприятието KARACAOGLU ELEKTRIK BURSA TURKEY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на electrical system installation, electric cables, electrical material for lighting, и engineering studies for private and industrial electrical systems. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  7. ATLANTIK YESIL YILDIZ MAKINA CO. LTD

    Турция

    Предприятието ATLANTIK YESIL YILDIZ MAKINA CO. LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. MARMOTEK MADENCİLİK A.Ş.

    Турция

    Предприятието MARMOTEK MADENCİLİK A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Casks, metal. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. AYDINLATMAX OUTDOOR LIGHTING

    Турция

    Предприятието AYDINLATMAX OUTDOOR LIGHTING, e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garden lighting, и exterior lighting. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. DAEKS LIGHTING

    Турция

    Предприятието DAEKS LIGHTING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на energy-saving lamps, и led fixtures. Седалището му е в/ъв istanbul, Турция.

  3. AYD TRADE

    Турция

    Предприятието AYD TRADE, e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Alkaline batteries, и batteries. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. HME

    Турция

    Предприятието HME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на exposed solar panels. Седалището му е в/ъв Çankaya, Турция.

  5. ALSALATEEN TURIZM TIC. LIM. COMP.

    Турция

    Предприятието ALSALATEEN TURIZM TIC. LIM. COMP., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export, и tourist agencies. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  6. ENGIN TOPTAN ELEKTRIK MALZEMELERI

    Турция

    Предприятието ENGIN TOPTAN ELEKTRIK MALZEMELERI, e Разпространител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. RADYANCI ENDÜSTRIYEL MUTFAK SAN TIC LTD STI

    Турция

    Предприятието RADYANCI ENDÜSTRIYEL MUTFAK SAN TIC LTD STI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на industrial heating elements, и taps. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. NEL NUKLEER ELEKTRONIK A S

    Турция

    Предприятието NEL NUKLEER ELEKTRONIK A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Електричество - внос-износ, Електроника - внос-износ, и Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  9. E-ELEKTRIKCI

    Турция

    Предприятието E-ELEKTRIKCI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на electricians. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  10. ESB PANO

    Турция

    Предприятието ESB PANO, e Производител, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Електричество - внос-износ - Турция

Брой резултати

225 Фирми