• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника

ТурцияИзмир и Егейска област
  1. OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI.

    Турция

    Предприятието OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Valves, vehicle brake calipers, abs pulse rings, и bellows. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI.

    Турция

    Предприятието KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  3. FLP OTOMOTIV

    Турция

    Предприятието FLP OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на fuel filters. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. ALCAN OTOMOTIV

    Турция

    Предприятието ALCAN OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

  5. BGS GROUP AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO

    Турция

    Предприятието BGS GROUP AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за дизелови двигатели, commercial vehicle spare parts, bus spare parts, Резервни части за дизелови двигатели, и clutch spare parts. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NAKLIYETAHTASI.COM

    Турция

    Предприятието NAKLIYETAHTASI.COM, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на removals company, и home pick up and return of vehicle. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. UNIVERSAL ITHALAT IHRACAT TIC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    Турция

    Предприятието UNIVERSAL ITHALAT IHRACAT TIC. VE SAN. LTD. ŞTİ., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на tractor, accessory, Engines, и new spare parts. Седалището му е в/ъв İzmi̇r, Турция.

  3. DOGANPROTRANS EVDEN EVE NAKLIYAT

    Турция

    Предприятието DOGANPROTRANS EVDEN EVE NAKLIYAT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на removals company, и moving by sea. Седалището му е в/ъв Buca, Турция.

  4. O.F.G ULUSLARARASI NAKLIYAT VE TICARET LTD STI

    Турция

    Предприятието O.F.G ULUSLARARASI NAKLIYAT VE TICARET LTD STI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.