• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни - Турция

Турция
  1. OZGUL TRAILER

    Турция

    Предприятието OZGUL TRAILER, e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Трактори с полуремарке и полуремаркета, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Платформи за превоз на машини, Трактори с полуремарке и полуремаркета, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Платформи за превоз на машини, и drum containers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. Cihantas Nakliyat

    Турция

    Предприятието Cihantas Nakliyat, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на removals company. Седалището му е в/ъв Diyarbakir, Турция.

  3. MERSIN ESENLER NAKLIYAT

    Турция

    Предприятието MERSIN ESENLER NAKLIYAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  4. BITLIS EVDEN EVE NAKLIYAT

    Турция

    Предприятието BITLIS EVDEN EVE NAKLIYAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bitlis, Турция.

  5. ANKARA NAKLIYAT ŞIRKETI

    Турция

    Предприятието ANKARA NAKLIYAT ŞIRKETI, e Подизпълнител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SKF ULUSLARARASI LOJISTIK

    Турция

    Предприятието SKF ULUSLARARASI LOJISTIK, e Разпространител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. BURAK DOLEK FOREIGN TRADING COMPANY

    Турция

    Предприятието BURAK DOLEK FOREIGN TRADING COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  3. SINANLI TANKER

    Турция

    Предприятието SINANLI TANKER, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета-цистерни, и Ремаркета-цистерни. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.