• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - внос-износ

Резултати за

Химия - внос-износ - Търговец На Едро - Турция

ТурцияТърговец на едро
  1. ŞANLIGAZI

    Турция

    Предприятието ŞANLIGAZI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

  2. OPAL PHARMA

    Турция

    Предприятието OPAL PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  3. ELFCHEM

    Турция

    Предприятието ELFCHEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. SERMET IC VE DIS TIC LTD STI

    Турция

    Предприятието SERMET IC VE DIS TIC LTD STI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  5. MARKETY ECOMMERCE IMPORT EXPORT LTD.

    Турция

    Предприятието MARKETY ECOMMERCE IMPORT EXPORT LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Химия - внос-износ, carpet import-export, foodstuffs - import/export, Облекло - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KG TRADES

    Турция

    Предприятието KG TRADES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. SUNPLUS KIMYA SAN. TIC. LTD.

    Турция

    Предприятието SUNPLUS KIMYA SAN. TIC. LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cellulose, и sorbitol. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  3. KOLSUZLAR KIMYA SAN. VE TIC. A.S.

    Турция

    Предприятието KOLSUZLAR KIMYA SAN. VE TIC. A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Atasehir/istanbul, Турция.

  4. BRC PLUS DIS TICARET VE DAN. HIZ. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието BRC PLUS DIS TICARET VE DAN. HIZ. LTD. STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chemical product. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. AS KIMYA

    Турция

    Предприятието AS KIMYA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fast delivery. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. HEDA ITHALAT IHRACAT IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието HEDA ITHALAT IHRACAT IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. ELIF ENDÜSTRIYEL KIMYASALLARI

    Турция

    Предприятието ELIF ENDÜSTRIYEL KIMYASALLARI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на petrochemical products, и industrial chemical products. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. MOVE IN TRADE

    Турция

    Предприятието MOVE IN TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Chemicals, international forwarding, и industrial and commercial products. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. AVAVIN PETROKIMYA

    Турция

    Предприятието AVAVIN PETROKIMYA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S

    Турция

    Предприятието HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, rosin, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. PARS MUCEVHERAT

    Турция

    Предприятието PARS MUCEVHERAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul/ Bahcelievler, Турция.

  5. GREEN OASIS

    Турция

    Предприятието GREEN OASIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ammonium and derivatives, ammonium bicarbonate, и Fine chemicals. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  6. SOR KIMYA SANAYI TICARETLIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието SOR KIMYA SANAYI TICARETLIMITED SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. VOLUME EXPORT

    Турция

    Предприятието VOLUME EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  8. ADEON GLOBAL TRADE

    Турция

    Предприятието ADEON GLOBAL TRADE, e Multi-Category, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска техника, и Медицинска техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. AQUADEEP

    Турция

    Предприятието AQUADEEP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. KOLSUZLAR KIMYA SANAYI VE TICARET A S

    Турция

    Предприятието KOLSUZLAR KIMYA SANAYI VE TICARET A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. YILMAZ TEMIZLIK UERUENLERI

    Турция

    Предприятието YILMAZ TEMIZLIK UERUENLERI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

  4. TEK-KIM ITH.IHR.VE DIS TIC LTD

    Турция

    Предприятието TEK-KIM ITH.IHR.VE DIS TIC LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. SMH SANAYI VE TICARET KOLL STI SALIH DEGIRMENCIOGLU VE ORTAKLARI

    Турция

  6. SECER KIMYA KIMYEVI MADDELER SAN TIC LTD STI

    Турция

  7. GENPOL GENEL ENDUSTRI POLIMERLERI KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

  8. SANERA PHARMACEUTICALS

    Турция

    Предприятието SANERA PHARMACEUTICALS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска техника, wholesale of pharmaceutical products, Фармацевтични изделия, Generic pharmaceutical products, и Медицинска техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  9. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

    Турция

    Предприятието CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Фармация - внос-износ, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Внос-износ - химия и фармация, Фармация - внос-износ, brand name medications, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  10. KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

    Турция

    Предприятието KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Химия - внос-износ - Търговец На Едро - Турция

Брой резултати

113 Фирми