• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Търговец На Дребно - Пътен транспорт - камиони-цистерни

Търговец на дребно
  1. ASTRA LT AB

    Литва

    Verified by europages badge

    Предприятието ASTRA LT AB, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални резервоари. Освен това развива дейност и в сферата на Резервоари и отделения за складиране, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Перални и химическо чистене - машини и техника, Резервоари и отделения за складиране, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Лазер - машини за заваряване и разрязване, и Промишлени сушилни машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Alytus, Литва.

  2. EMTEK SERVICES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието EMTEK SERVICES LTD, e Multi-Category, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Автоцистерни, Платформи за превоз на машини, Lorry / Truck Cranes, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Автоцистерни, и Платформи за превоз на машини. Седалището му е в/ъв Norwich, Обединеното кралство.

  3. FARMACIA COMUNALE S.P.A.

    Италия

    Предприятието FARMACIA COMUNALE S.P.A., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

  4. CUZZOLA GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието CUZZOLA GIUSEPPE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  5. FORZA TRASPORTI DI ANTONIETTA FORZA

    Италия

    Предприятието FORZA TRASPORTI DI ANTONIETTA FORZA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Lampedusa, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CASTAGNANI ANTONIO

    Италия

    Предприятието CASTAGNANI ANTONIO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Castelfidardo, Италия.

  2. ARREDOPIU' S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARREDOPIU' S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Poggibonsi, Италия.

  3. OPTIMUS DI GRIECO SALVATORE

    Италия

    Предприятието OPTIMUS DI GRIECO SALVATORE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Potenza, Италия.

  4. B.V. TRANSPORT EN EXPEDITIEBEDRIJF CARGOFOOR

    Холандия

    Предприятието B.V. TRANSPORT EN EXPEDITIEBEDRIJF CARGOFOOR, e Multi-Category, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  5. ITACA SOCIETA COOPERATIVA

    Италия

  1. LU.SI DI TALLONE FRANCO & C. S.A.S.

    Италия

  2. ATF AUTO E TRASPORTI FARINA S.R.L.

    Италия

  1. C. F. TRACOM S.R.L.

    Италия

  2. AR.T.I.CA. SERVIZI

    Италия