• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електричество - внос-износ

Резултати за

Търговец На Едро - Електричество - внос-износ

Търговец на едро
  1. ZELKON ELECTRIC

    Турция

    Предприятието ZELKON ELECTRIC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на button stoppers, ducting for electrical systems, antioxidant additives for electric contacts, и Three-pin plugs and sockets. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. SIM HOLLAND ENERGIE

    Холандия

    Предприятието SIM HOLLAND ENERGIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  3. ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL MOELLE

    Германия

    Предприятието ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL MOELLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на equipment for industrial automation, switches, и wholesale of electrical materials. Седалището му е в/ъв Nordhorn, Германия.

  4. HKG24

    Германия

    Предприятието HKG24, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Електроника - внос-износ, Import eksport af friske varer, Внос-износ - агенти, accessories for extraction systems, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Blankenfelde, Германия.

  5. VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

    Турция

    Предприятието VANES ELEKTROMARKET OTO.INŞ.HIRD.SAN VE TIC.LTD.ŞTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електрически кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - внос-износ, Електричество - внос-износ, и electrical plug moulding. Седалището му е в/ъв Eskişehir, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. YKF ELEKTRICAL SUPPLIES

    Турция

    Предприятието YKF ELEKTRICAL SUPPLIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  2. ADESA KABLO

    Турция

    Предприятието ADESA KABLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Електропровод с високо напрежение, Промишлено окабеляване, cables, Control cables (elec.), Електропровод с високо напрежение, и Промишлено окабеляване. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S.

    Турция

    Предприятието SNL ELEKTRIK DIS TICARET VE SANAYI A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ferrous metals and alloys, earthing materials and components, accessories for electric cable connection, и steel joints and parts. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. ELEKTRO SAL LESZEK HAJBOWICZ

    Полша

    Предприятието ELEKTRO SAL LESZEK HAJBOWICZ, e Multi-Category, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, lighting installation, indoor lighting, и exterior lighting. Седалището му е в/ъв Gliwice, Полша.

  5. MICROSUPPLYEU

    Исландия

    Предприятието MICROSUPPLYEU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на electrical power supply cable, accessories and spare parts, и accessories and equipment for ships and sailboats. Седалището му е в/ъв Husavik, Исландия.

  1. FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI

    Полша

    Предприятието FAR RADZISŁAW RADZISŁAWSKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Миене на превозни средства - инсталации, Кабели - аксесоари, Добавки за цименти и разтвори, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Миене на превозни средства - инсталации, Кабели - аксесоари, и Добавки за цименти и разтвори. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

  2. AFOI TSIAVOY OE TEMHK

    Гърция

    Предприятието AFOI TSIAVOY OE TEMHK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на electrical and electromechanical windings. Седалището му е в/ъв Tripolis, Гърция.

  1. OLEY HANDEL UND SERVICE

    Германия

    Предприятието OLEY HANDEL UND SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  2. PISIMISIS BATTERIES

    Гърция

    Предприятието PISIMISIS BATTERIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Peristeri Athens, Гърция.

  3. CAGRI ELEKTRIK PROJE TAAHHUT TUR.SAN.TIC. A.Ş.

    Турция

    Предприятието CAGRI ELEKTRIK PROJE TAAHHUT TUR.SAN.TIC. A.Ş., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв İstanbul, Турция.

  4. MARKETDEALS.GR

    Гърция

    Предприятието MARKETDEALS.GR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Електронна търговия - услуги, e-commerce, Electric tools, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, и Електронна търговия - услуги. Седалището му е в/ъв Κορωπί, Гърция.

  5. LEAD TECH MAROC SARL

    Мароко

    Предприятието LEAD TECH MAROC SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на LED lighting. Седалището му е в/ъв Settat, Мароко.

  6. KARACAOGLU ELEKTRIK BURSA TURKEY

    Турция

    Предприятието KARACAOGLU ELEKTRIK BURSA TURKEY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на electrical system installation, electric cables, electrical material for lighting, и engineering studies for private and industrial electrical systems. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  7. A-Z ANALYTIK-ZUBEHÖR GMBH

    Германия

    Предприятието A-Z ANALYTIK-ZUBEHÖR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Кухо стъкло, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Кухо стъкло, и Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Langen, Германия.

  8. UMUT IPEK

    Турция

    Предприятието UMUT IPEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Директен маркетинг, и Директен маркетинг. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  1. DAEKS LIGHTING

    Турция

    Предприятието DAEKS LIGHTING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на energy-saving lamps, и led fixtures. Седалището му е в/ъв istanbul, Турция.

  2. INTERCEL ENERGIE B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERCEL ENERGIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на batteries, и converters. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  3. HELIUM FRIENDS UG

    Германия

    Предприятието HELIUM FRIENDS UG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

  4. HME

    Турция

    Предприятието HME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на exposed solar panels. Седалището му е в/ъв Çankaya, Турция.

  5. NEGOCE5HORIZONCE

    Мароко

    Предприятието NEGOCE5HORIZONCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, import/export business associations, credit risk insurance for exports, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Casalanca, Мароко.

  6. ICB

    Германия

    Предприятието ICB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на depot for goods import export of goods, и Blenders, electric. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  7. THU ELEKTRO TECHNICKA OBCHODNI UNIE SPOL. S R.O. C.B. NQ

    Чехия

    Предприятието THU ELEKTRO TECHNICKA OBCHODNI UNIE SPOL. S R.O. C.B. NQ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - внос-износ, Халогенни осветителни тела - лампи и прожектори, Производство на осветителни тела, Електричество - внос-износ, Халогенни осветителни тела - лампи и прожектори, и Производство на осветителни тела. Седалището му е в/ъв Ceske Budejovice, Чехия.

  8. NETELEC

    Италия

    Предприятието NETELEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, LED lighting fixtures, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Leini, Италия.

  9. CC NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието CC NEDERLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на components and accessories for the electrical engineering industry. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  10. "EPK" LLC

    Украйна

    Предприятието "EPK" LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, electricity, и Внос-износ на енергия и суровини. Седалището му е в/ъв Poltava City, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговец На Едро - Електричество - внос-износ

Брой резултати

1754 Фирми