• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Резултати за

Търговец На Едро - Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Търговец на едро
  1. HOLIDAY HEIMTEX GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HOLIDAY HEIMTEX GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Seelbach, Германия.

  2. DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Внос-износ - текстил и облекло, dressing gowns, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, plaids, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  3. ALPAKPOL

    Полша

    Предприятието ALPAKPOL, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Łańcut, Полша.

  4. SERVIO DECO

    Белгия

    Предприятието SERVIO DECO, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и motorisd roller shutters. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

  5. ZPR ZELTE UND PLANEN GMBH RONNEBURG

    Германия

    Предприятието ZPR ZELTE UND PLANEN GMBH RONNEBURG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Ronneburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HASEKI TEXTILE

    Турция

    Предприятието HASEKI TEXTILE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на medical services - psychiatry, и sunshades. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  2. NEVRESIMDUNYASI

    Турция

    Предприятието NEVRESIMDUNYASI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. JARITEX

    Белгия

    Предприятието JARITEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, manufacture of slatted bed bases, и cot sheets. Седалището му е в/ъв Ingelmunster, Белгия.

  4. ADVITA D.O.O.

    Словения

    Предприятието ADVITA D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Спални помещения, Големи куфари, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кухни - мебелно обзавеждане, Спални помещения, Големи куфари, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Slov. Konjice, Словения.

  5. SISSEL BENELUX

    Белгия

    Предприятието SISSEL BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на pillows. Седалището му е в/ъв Tienen, Белгия.

  1. LINENMILL

    Обединеното кралство

    Предприятието LINENMILL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Rochdale, Обединеното кралство.

  2. GEVAINA, II

    Литва

    Предприятието GEVAINA, II, e Търговец на едро, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - тъкани, Спално бельо, Кърпи за баня и хавлии, Текстил - внос-износ, Памук - тъкани, Спално бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

  1. IMMORICON

    Северна Македония

    Предприятието IMMORICON, e Multi-Category, и работи в сферата на Изделия за изстъргване с абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и pillows. Седалището му е в/ъв Prilep, Северна Македония.

  2. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

    Германия

    Предприятието QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Пера, пух и други пълнежи. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Cushion covers, seat cushions, и coordinated furnishings. Седалището му е в/ъв Grünsfeld, Германия.

  3. THÜRINGER FAHNENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието THÜRINGER FAHNENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пилони за знамена. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Erfurt, Германия.

  4. FAHNEN-FUCHS E.K. INHABERIN ANNEKE FUCHS

    Германия

    Предприятието FAHNEN-FUCHS E.K. INHABERIN ANNEKE FUCHS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пилони за знамена, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Набор, фотонабор и фотогравиране, Пилони за знамена, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Dietzenbach, Германия.

  5. ECE E.K.

    Германия

    Предприятието ECE E.K., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пластмаси - опаковки, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Wunstorf, Германия.

  6. ZIMMERMANN TEXTIL AG, OBJEKTTEXTILIEN

    Швейцария

    Предприятието ZIMMERMANN TEXTIL AG, OBJEKTTEXTILIEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Belp, Швейцария.

  7. INGE UND GÜNTER VOLL GBR

    Германия

    Предприятието INGE UND GÜNTER VOLL GBR, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Бельо за обществени нужди, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Бельо за обществени нужди, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Groß-Gerau, Германия.

  8. PETER KAHLES

    Австрия

    Предприятието PETER KAHLES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Absam, Австрия.

  1. HERMET AG

    Швейцария

    Предприятието HERMET AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Видове спорт - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  2. ELLENS WOHNTEXTILIEN

    Германия

    Предприятието ELLENS WOHNTEXTILIEN, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Килими и мокети, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Schweinfurt, Германия.

  3. KOSZEWA & KOSZEWA GBR

    Германия

    Предприятието KOSZEWA & KOSZEWA GBR, e Производител, и работи в сферата на Хигиена и красота - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Детски и бебешки дрехи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Gelsenkirchen, Германия.

  4. FORSTER PLAIDS & DECKEN

    Германия

    Предприятието FORSTER PLAIDS & DECKEN, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Hainichen, Германия.

  5. DURETA GMBH

    Германия

    Предприятието DURETA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Легла, матраци и дюшеци, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Radevormwald, Германия.

  6. KARSTEN DAEDLER E.K.

    Германия

    Предприятието KARSTEN DAEDLER E.K., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пластмаси - опаковки, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Trittau, Германия.

  7. WIPO SPORT

    Германия

    Предприятието WIPO SPORT, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Офис - материали и пособия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Sundern, Германия.

  8. M+H TEXTILE SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието M+H TEXTILE SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Боядисване - предприемачи, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Langenfeld, Германия.

  9. QUICKUPTENT GMBH

    Германия

    Предприятието QUICKUPTENT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Euskirchen, Германия.

  10. MAGITA ONLINESHOP FÜR BETTDECKEN, BETTWÄSCHE, SPANNBETTLAKEN UND HANDTÜCHER

    Германия

    Предприятието MAGITA ONLINESHOP FÜR BETTDECKEN, BETTWÄSCHE, SPANNBETTLAKEN UND HANDTÜCHER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Langen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговец На Едро - Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Брой резултати

331 Фирми