• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

УкрайнаСтолица (Киев)Производител
  1. ANT PRIVATE COMPANY

    Украйна

    Предприятието ANT PRIVATE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  2. VERSIYA SCIENTIFIC PRODUCTION FIRM LTD.

    Украйна

    Предприятието VERSIYA SCIENTIFIC PRODUCTION FIRM LTD., e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  3. EVEREST LIMITED LIABILITY COMPANY

    Украйна

  4. TECHNOPARK LIMITED LIABILITY COMPANY

    Украйна

    Предприятието TECHNOPARK LIMITED LIABILITY COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  5. BANKOMZVYAZOK - EPS SUBSIDIARY COMPANY

    Украйна

    Предприятието BANKOMZVYAZOK - EPS SUBSIDIARY COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Планиране с помощта на компютър. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.