• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Едро - Украйна

УкрайнаТърговец на едро
  1. KLEMENTINE LLC

    Украйна

    Предприятието KLEMENTINE LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brovary, Украйна.

  2. V-BEYBI LTD

    Украйна

    Предприятието V-BEYBI LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, intermediation for import-export, coriander, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chernigov, Украйна.

  3. ALTA VISTA

    Украйна

    Предприятието ALTA VISTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Grushevskogo 3b, Brovary, Kiev Region, Украйна.

  4. AGROSTAR

    Украйна

    Предприятието AGROSTAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples import export, packed apples, и apples. Седалището му е в/ъв Haisyn, Украйна.

  5. LLC KAMRUD-AGRO-TECHNO

    Украйна

    Предприятието LLC KAMRUD-AGRO-TECHNO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clover seeds. Седалището му е в/ъв Poltava, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CORPORATION HOUSE OF CONTRACTS-FORTUNE

    Украйна

    Предприятието CORPORATION HOUSE OF CONTRACTS-FORTUNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  2. KREMSHTAILER LLC

    Украйна

    Предприятието KREMSHTAILER LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на maize, и Walnut kernel. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  3. BIMARKET

    Украйна

    Предприятието BIMARKET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на legumes, и flax seeds. Седалището му е в/ъв Zaporozhye, Украйна.

  4. BROTHERS AND COMPANY LLC

    Украйна

    Предприятието BROTHERS AND COMPANY LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wheat, rape seeds, sunflower, и soya. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  5. IMPERIAL HOLDING

    Украйна

    Предприятието IMPERIAL HOLDING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower, linen, mustard, и soya beans. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  1. MAYDEX AGRI

    Украйна

    Предприятието MAYDEX AGRI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural products, foodstuffs export, export of vegetables, и import and export of pulses. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. AGROVITA

    Украйна

    Предприятието AGROVITA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, millet, chick-peas, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  1. MAGIC AGRO LLC

    Украйна

    Предприятието MAGIC AGRO LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маслодайни растения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и soya. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  2. KVINSTYLE, LTD

    Украйна

    Предприятието KVINSTYLE, LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на full cream powdered milk, и shelled walnuts. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  3. OSTFIELD LTD

    Украйна

    Предприятието OSTFIELD LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coriander, millet seeds, mustard, и flax seeds. Седалището му е в/ъв Sumy, Украйна.

  4. TOMI GROUP LLC

    Украйна

    Предприятието TOMI GROUP LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на millet, mustard, linen, и sainfoin. Седалището му е в/ъв Zaporoghye, Украйна.

  5. AUGUST-KIY LLC

    Украйна

    Предприятието AUGUST-KIY LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, rice, cereals, и Захар. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  6. INTEGRAL

    Украйна

    Предприятието INTEGRAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged watermelons, melon, и artistic stationery. Седалището му е в/ъв Gola Prystan, Украйна.

  7. TECHNO INVEST GROUP

    Украйна

    Предприятието TECHNO INVEST GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ориз, wheat, organic fertilizers, Ориз, и coffee. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  8. "SV-TREID" LTD

    Украйна

    Предприятието "SV-TREID" LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wheat, barley, и seed oil. Седалището му е в/ъв Volodarskoye, Украйна.

  1. SHONATRADE

    Украйна

    Предприятието SHONATRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs, и foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. INTERAGRO OU

    Украйна

    Предприятието INTERAGRO OU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  3. PRIVATE ENTREPRENEUR

    Украйна

    Предприятието PRIVATE ENTREPRENEUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples, cereal packing, и sunflower oil. Седалището му е в/ъв Kamenka-Dniprovcka, Zaporizka,, Украйна.

  4. SVITAGRO

    Украйна

    Предприятието SVITAGRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - техника и машини, External trade, foodstuffs - import/export, и Селско стопанство - техника и машини. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  5. CARPATHIAN MILLERS

    Украйна

    Предприятието CARPATHIAN MILLERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ivano-Frankivsk, Украйна.

  6. CADUCEUS

    Украйна

    Предприятието CADUCEUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, preserved foodstuffs, frozen meats, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  7. GUBERNIYA 2009

    Украйна

    Предприятието GUBERNIYA 2009, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на flour, bread flour, и corn flour cereals. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

  8. FELIKS-2010

    Украйна

    Предприятието FELIKS-2010, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fennel seeds. Седалището му е в/ъв Khmelnitsky, Украйна.

  9. KERNEL TRADE

    Украйна

    Предприятието KERNEL TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  10. INTERAGROSTANDART LTD

    Украйна

    Предприятието INTERAGROSTANDART LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sumy, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно