• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • черна металургия и металургия - внос-износ

Резултати за

Черна металургия и металургия - внос-износ - Украйна

Украйна
  1. ANTAREX LLC

    Украйна

    Предприятието ANTAREX LLC, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  2. STALEVAR COMPANY

    Украйна

    Предприятието STALEVAR COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на brass metallization, и aluminium alloy metallization. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  3. NVF "VOSTOKMET" LTD

    Украйна

    Предприятието NVF "VOSTOKMET" LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron, и Ferromanganese. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  4. COMPANY " SPLAV "

    Украйна

    Предприятието COMPANY " SPLAV ", e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на iron pipes, metal suppliers, и pipe. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk City, Украйна.

  5. STRELKA

    Украйна

    Предприятието STRELKA, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на motor seal rings for motor vehicles, и plastic water pipes. Седалището му е в/ъв Izum, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. METEX INVEST,LTD

    Украйна

    Предприятието METEX INVEST,LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на metal suppliers. Седалището му е в/ъв Zaporozhe, Украйна.

  2. YUGMETEXPORT LTD.

    Украйна

    Предприятието YUGMETEXPORT LTD., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на steel, и metal. Седалището му е в/ъв Zaporozhye, Украйна.