• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали - Унгария

Унгария
  1. CARBOFERR COMMODITIES LTD

    Унгария

    Предприятието CARBOFERR COMMODITIES LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Полиетилен, commercial financing, Полиетилен, и black light tubes. Седалището му е в/ъв Újlengyel, Унгария.

  2. FERROCAR KFT

    Унгария

    Предприятието FERROCAR KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънредни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Извънгабаритен транспорт, Внос-износ - стомани и метали, и Извънгабаритен транспорт. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. AUSTROMETAL 2000 LTD

    Унгария

    Предприятието AUSTROMETAL 2000 LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel, и stainless steel sheets. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. COIVER-HUNGARIA IPARI, KFT

    Унгария

    Предприятието COIVER-HUNGARIA IPARI, KFT, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Брюниране на стомани и метали, Внос-износ - стомани и метали, и Брюниране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Jaszbereny, Унгария.

  5. SALZGITTER MANNESMANN ACELKERESKEDELMI KFT.

    Унгария

    Предприятието SALZGITTER MANNESMANN ACELKERESKEDELMI KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STEELWORK-TRADE KFT.

    Унгария

    Предприятието STEELWORK-TRADE KFT., и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, Стомани, Търговия с металургични изделия, и Стомани. Седалището му е в/ъв Téglás, Унгария.

  2. HEMOTRADE KERESKEDELMI, TERMELTETO KFT

    Унгария

    Предприятието HEMOTRADE KERESKEDELMI, TERMELTETO KFT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Kaposvar, Унгария.

  3. HITMETAL EXPORT-IMPORT KFT

    Унгария

    Предприятието HITMETAL EXPORT-IMPORT KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. JASZBERENYI ACELONTODE KFT

    Унгария

    Предприятието JASZBERENYI ACELONTODE KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Jaszbereny, Унгария.

  5. FAKTOR 92 KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT

    Унгария

    Предприятието FAKTOR 92 KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hajduszoboszlo, Унгария.

  1. AKROTON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Унгария

    Предприятието AKROTON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Alsozsolca, Унгария.

  2. METALLOGLOBUS FELGYARTMANY KFT

    Унгария

  1. A-LAP FEMIPARI KERESKEDELMI ES KFT

    Унгария

  2. UNITEX HUNGARIA PESTIVAS KFT

    Унгария

  3. BOTT-UDECOOP FÉMIPARI TERMELO- ÉRTÉKESÍTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Унгария

  4. REALMET KFT

    Унгария

  5. GMD HUNGARY IPARI KFT

    Унгария