• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

УнгарияДунавска област - запад
  1. ATRANSSWISS FELVONO- ES KAPUTECHNIKAI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието ATRANSSWISS FELVONO- ES KAPUTECHNIKAI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Портали и порти. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Автоматични врати и входен контрол, Асансьори, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Автоматични врати и входен контрол. Седалището му е в/ъв Mosonmagyarovar, Унгария.

  2. 3B HUNGARIA IPARI, KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието 3B HUNGARIA IPARI, KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Zalaegerszeg, Унгария.

  3. SCHNEIDER GEPGYARTO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието SCHNEIDER GEPGYARTO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Toltestava, Унгария.

  4. ALFA-MONT 97 MACHINERY WORKS, TRADE AND SERVICE LTD.

    Унгария

    Предприятието ALFA-MONT 97 MACHINERY WORKS, TRADE AND SERVICE LTD., и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Szombathely, Унгария.

  5. HOFMANN-SOPRON TERMELESI ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието HOFMANN-SOPRON TERMELESI ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Sopron, Унгария.