• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника - Производител - Унгария

УнгарияПроизводител
  1. PACKER PALACKOZOGEPGYÁRTÓ ÉS -FORGALMAZÓ KFT

    Унгария

    Предприятието PACKER PALACKOZOGEPGYÁRTÓ ÉS -FORGALMAZÓ KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Машини за поставяне на етикети, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, и Машини за поставяне на етикети. Седалището му е в/ъв Gyongyos, Унгария.

  2. UNIMATIK KFT

    Унгария

    Предприятието UNIMATIK KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nyiregyhaza, Унгария.

  3. SZIMMETRIA GEPIPARI KFT

    Унгария

    Предприятието SZIMMETRIA GEPIPARI KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Хранителни мзнини - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Хранителни мзнини - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karcag, Унгария.

  4. ZIP TECHNOLOGIES IPARI ÉS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÓ KFT

    Унгария

    Предприятието ZIP TECHNOLOGIES IPARI ÉS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÓ KFT, e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Дървени бурета и бъчви, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Дървени бурета и бъчви. Седалището му е в/ъв Miskolc, Унгария.

  5. SZÕKE SZERVIZ ÉS GÉPMÛHELY KFT.

    Унгария

    Предприятието SZÕKE SZERVIZ ÉS GÉPMÛHELY KFT., e Производител, и работи в сферата на Тютюн - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Siklos, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KORAX GEPGYAR ES VALLALKOZO KFT

    Унгария

    Предприятието KORAX GEPGYAR ES VALLALKOZO KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за производство на слънчева енергия, и Техника за производство на слънчева енергия. Седалището му е в/ъв Rackeve, Унгария.

  2. MM MALOM GYÁRTÓ KFT.

    Унгария

    Предприятието MM MALOM GYÁRTÓ KFT., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, и Мелничарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kaposvar, Унгария.

  3. ELBER ELELMISZERIPARI BERENDEZES KESZITO KFT

    Унгария

    Предприятието ELBER ELELMISZERIPARI BERENDEZES KESZITO KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kunszentmiklos, Унгария.

  4. AGROMETAL MUSZAKI, INNOVACIOS KFT

    Унгария

    Предприятието AGROMETAL MUSZAKI, INNOVACIOS KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. FADDIKORR TARTALYGYARTO, FEMFELSZORO ES GEPGYARTO-JAVITO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието FADDIKORR TARTALYGYARTO, FEMFELSZORO ES GEPGYARTO-JAVITO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kunfeherto, Унгария.

  1. ÉL-TEAM KFT.

    Унгария

    Предприятието ÉL-TEAM KFT., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vecses, Унгария.

  2. ALFA-MONT 97 GEPGYARTO, KFT

    Унгария

    Предприятието ALFA-MONT 97 GEPGYARTO, KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Szombathely, Унгария.

  1. BAL-GOR EGYENI CEG

    Унгария

    Предприятието BAL-GOR EGYENI CEG, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cegled, Унгария.

  2. KALLE HUNGARIA HUSIPARI ELLATO KFT

    Унгария

    Предприятието KALLE HUNGARIA HUSIPARI ELLATO KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. K.H.S. PRIMER IPARI, KFT

    Унгария

  4. DRINK SYSTEM - ES IPARI KFT

    Унгария

  5. WVG ELELMISZER-IPARI GEPGYARTO ES KFT

    Унгария

  6. MALOMTECHNIKA KFT.

    Унгария

  7. EGT ELELMISZERIPARI GEPGYARTO ES TECHNOLOGIAI SZERELO KFT

    Унгария