• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

УнгарияЮжна голяма равнина
  1. IT-FUTÁR KFT

    Унгария

    Предприятието IT-FUTÁR KFT, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Kerekegyháza, Унгария.

  2. TIPP TOP LAPTOP KFT

    Унгария

    Предприятието TIPP TOP LAPTOP KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Оказионни стоки, Лаптопи, Информатика - микро-компютри, Електроника - внос-износ, Оказионни стоки, Лаптопи, Информатика - микро-компютри, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  3. DIGITAL SZAMITASTECHNIKAI KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието DIGITAL SZAMITASTECHNIKAI KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  4. DZS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Унгария

    Предприятието DZS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Kecskemet, Унгария.

  5. I.T.C. KFT.

    Унгария

    Предприятието I.T.C. KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PGM TRADE KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Унгария

    Предприятието PGM TRADE KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  2. ASTRUM 2000 KFT.

    Унгария

    Предприятието ASTRUM 2000 KFT., e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  3. POLYGON CONSULTANTS IN INFORMATICS LTD.

    Унгария

    Предприятието POLYGON CONSULTANTS IN INFORMATICS LTD., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  4. SAS-TECH SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT.

    Унгария

    Предприятието SAS-TECH SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Bekescsaba, Унгария.

  5. METASOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS KERESKEDELMI RT.

    Унгария

    Предприятието METASOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS KERESKEDELMI RT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Hódmezovásárhely, Унгария.

  1. KALOCSA.NET BT.

    Унгария

    Предприятието KALOCSA.NET BT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Kalocsa, Унгария.

  2. INTERTECHNIKA UGYNOKI SZOLGALTATO KERESKEDELMI ES GYARTO KFT.

    Унгария

  1. DELFIN COMPUTER INFORMATIKAI RT.

    Унгария

    Предприятието DELFIN COMPUTER INFORMATIKAI RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Hodmezovasarhely, Унгария.