• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • универсални шарнири

Резултати за

Универсални шарнири - Внос износ

 1. ROTAFLEX GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието ROTAFLEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Mötz, Австрия.

 2. AMECANIC

  Турция

  Предприятието AMECANIC, e Multi-Category, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на Chocolate pots, Machined parts, Seafood and shellfish, и Vacuum toilets. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

 3. MONTERO FYE

  Испания

  Предприятието MONTERO FYE, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители за термоизолация, high temperature air-tight seals, seals, Уплътнители за термоизолация, и binders for packaging. Седалището му е в/ъв Barakaldo-Vizcaya, Испания.

 4. FIROW PROPSHAFTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FIROW PROPSHAFTS LTD, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на cardan shafts, propeller shafts, и cardan transmissions. Седалището му е в/ъв Holmes Chapel, Обединеното кралство.

 5. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI.

  Турция

  Предприятието EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI.

  Турция

  Предприятието HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and spare parts, и spare parts for farm tractors. Седалището му е в/ъв Yozgat, Турция.

 3. AMADOR RIVAS

  Испания

  Предприятието AMADOR RIVAS, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на couplers, industrial gaskets, metal-plastic gaskets, и Water jet cutting. Седалището му е в/ъв VIGO - PONTEVEDRA, Испания.

 4. HYDRO-COS SNC

  Италия

  Предприятието HYDRO-COS SNC, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на disassembly joints for aquaducts. Седалището му е в/ъв Castellaneta, Италия.

 5. DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Tuzla, Турция.

 1. POMIER JOINTS

  Португалия

  Предприятието POMIER JOINTS, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture of seals. Седалището му е в/ъв Braga, Португалия.

 2. ARCANSAS SRL

  Италия

  Предприятието ARCANSAS SRL, и работи в сферата на Механични трансмисии и компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални шарнири, expansion joints, Универсални шарнири, aluminium profiles, и edge protectors. Седалището му е в/ъв Piagge (Pu), Италия.

 1. OPRUGA D.D.

  Хърватия

  Предприятието OPRUGA D.D., e Производител, и работи в сферата на Механични трансмисии и компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобилни механични съединители, Телени пружини, Универсални шарнири, Производство на болтове, Автомобилни механични съединители, Телени пружини, Универсални шарнири, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Varazdinske Toplice, Хърватия.

 2. ATA FORM CNC LTD.

  Турция

  Предприятието ATA FORM CNC LTD., e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 3. GTS TRASMISSIONI

  Италия

  Предприятието GTS TRASMISSIONI, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на all-metal couplings, и flexible couplings. Седалището му е в/ъв Cologno Monzese, Италия.

 4. SUNGHUN

  Южна Корея

  Предприятието SUNGHUN, e Производител, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални шарнири, Универсални шарнири, spindles, и joints. Седалището му е в/ъв Incheon, Южна Корея.

 5. AG GÖRGÜLÜ MAKINA

  Турция

  Предприятието AG GÖRGÜLÜ MAKINA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на rental of spare parts for construction machinery and equipment. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. RSA DIS TICARET A.S

  Турция

  Предприятието RSA DIS TICARET A.S, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на fittings, и Elbow pipes. Седалището му е в/ъв istanbul, Турция.

 7. TOR.MEC AMBROSI SRL

  Италия

  Предприятието TOR.MEC AMBROSI SRL, и работи в сферата на Механични трансмисии и компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални шарнири, modular structures, Универсални шарнири, и precision mechanics. Седалището му е в/ъв Santa Maria Di Zevio (Vr), Италия.

 8. NANOPRODUCTS.DE

  Германия

  Предприятието NANOPRODUCTS.DE, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални шарнири, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Универсални шарнири, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване. Седалището му е в/ъв Heppenheim, Германия.

 1. SERVOTECNICA

  Италия

  Предприятието SERVOTECNICA, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Nova Milanese, Италия.

 2. LACMAN S.R.O.

  Чехия

  Предприятието LACMAN S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Гайки. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални шарнири, Механична трансмисия - компоненти, Производство на болтове, Универсални шарнири, Механична трансмисия - компоненти, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Chotebor, Чехия.

 3. HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY

  Китай

  Предприятието HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY, e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на Truck parts, и drive shafts for dividers. Седалището му е в/ъв hangzhou, Китай.

 4. CARDYFREN S.L.

  Испания

  Предприятието CARDYFREN S.L., e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на cardan shafts, и cardan transmissions. Седалището му е в/ъв Ribarroja Del Turia (valencia), Испания.

 5. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Холандия

  Предприятието REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автомобилни механични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Универсални шарнири, Автомобилни пневматични съединители, Механични трансмисии и компоненти, Универсални шарнири, и Автомобилни пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Elsloo Lb, Холандия.

 6. UJ TECH

  Южна Корея

  Предприятието UJ TECH, e Производител, и работи в сферата на Леки метални носещи конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални шарнири, и Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Yeongcheon, Южна Корея.

 7. FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWA DABFLEX BOGDAN DABROWSKI

  Полша

  Предприятието FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWA DABFLEX BOGDAN DABROWSKI, e Производител, и работи в сферата на Ленти и въжета. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални шарнири, Гумени тръби и маркучи, Универсални шарнири, и Гумени тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Krakow, Полша.

 8. RUMELI MAKINA SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Турция

  Предприятието RUMELI MAKINA SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Универсални шарнири. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for the production of chewing gum. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 9. ATTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ATTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични затвори. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични уплътнения, Универсални шарнири, Хидравлични уплътнения, и Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Cernusco Sul Naviglio, Италия.

 10. COSTRUZIONE RICAMBI MACCHINE INDUSTRIALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието COSTRUZIONE RICAMBI MACCHINE INDUSTRIALI S.R.L., и работи в сферата на Пневматични затвори. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични уплътнения, Универсални шарнири, Хидравлични уплътнения, и Универсални шарнири. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Универсални шарнири - Внос износ

Брой резултати

87 Фирми