• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги в областта на градинарството- лесоподдръжката и озеленяването

Резултати за

Услуги в областта на градинарството- лесоподдръжката и озеленяването - Внос износ

 1. SHEEP-CLEANER

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SHEEP-CLEANER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Montgobert, Франция.

 2. OMEGA 69

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието OMEGA 69, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, Подкастряне и отсичане на дървета, Залесяване, Промишлено почистване, Пейзажисти - предприемачи, Подкастряне и отсичане на дървета, Залесяване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Saint-Fons, Франция.

 3. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието MOLDOVAN NETTOYAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, Зидария - строителни работи, Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

 4. TITIS ESPACE VERT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието TITIS ESPACE VERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Огради, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и Огради. Седалището му е в/ъв Aulnay Sous Bois, Франция.

 5. LA VISION VERTE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LA VISION VERTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, Залесяване, Пейзажисти - предприемачи, и Залесяване. Седалището му е в/ъв L'etang-La-Ville, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TH CONSULTING LTD.

  България

  Портфолиото на фирмата включва всякакви услуги свързани с елементи на ландшафтната архитектура: растителност, настилки, огради, инженерни съоръжения, поливни системи, градинска и паркова мебел, осветление и т.н. Покриваме целия процес по проектиране на зелени пространства до финалната визуализацията като се грижим и за последващата им поддръжка - планиране и дизайн за озеленяване, изграждане на паркове, градини, зелени площи и други обекти.

 2. EURO FOREST CONSULT LTD.

  България

  Консултации по европроекти, търговия с билки, етерични масла, изготвяне на горскостопански планове и програми...

 3. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Испания

  Предприятието IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на arbors. Седалището му е в/ъв Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Испания.

 4. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени строежи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, building construction, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 5. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Италия

  Предприятието GIARDINAGGIO E AMBIENTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на sale of garden plants, parks and garden planning, и nurseries for garden centres. Седалището му е в/ъв Castiglione Della Pescaia, Италия.

 1. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Швейцария

  Предприятието AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Bollingen, Швейцария.

 2. COFAR S.R.L.

  Италия

  Предприятието COFAR S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на tree felling, naturalist engineering, room debugging, и public park and garden maintenance. Седалището му е в/ъв Castelnovo Ne' Monti, Италия.

 1. EUROCESPED®

  Испания

  Предприятието EUROCESPED®, e Производител, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на synthetic grass, grass for sports facilities, lawn roll laying, и lawns in 24 hours. Седалището му е в/ъв Almería, Испания.

 2. TOP-GREEN

  Италия

  Предприятието TOP-GREEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Pianiga, Италия.

 3. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Италия

  Предприятието OFFICINA DEL VERDE SRLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв San Massimo All'adige, Италия.

 4. GREENAREA

  Испания

  Предприятието GREENAREA, e Производител, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Звукоизолиращи плоскости, decorative covering, garden laying-out, и Звукоизолиращи плоскости. Седалището му е в/ъв Sagunto, Испания.

 5. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Турция

  Предприятието KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, e Производител, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Турция

  Предприятието SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Градинска архитектура - проектантски бюра, Разсад (за разсадници), nurseries, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Градинска архитектура - проектантски бюра, и Разсад (за разсадници). Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

 7. GREAT GARDEN

  Обединеното кралство

  Предприятието GREAT GARDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на erection of residential building fencing, и parks and garden planning. Седалището му е в/ъв Wallingford, Обединеното кралство.

 8. ART & JARDINS

  Франция

  Предприятието ART & JARDINS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, landscape gardening consultancy, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Maubec, Франция.

 1. ENVIRONET

  Обединеното кралство

  Предприятието ENVIRONET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Woking, Обединеното кралство.

 2. SAS BECANNE SAS ENVIRONNEMENT ET SERVICES

  Франция

  Предприятието SAS BECANNE SAS ENVIRONNEMENT ET SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Open space amenities, и Street furniture. Седалището му е в/ъв Issus, Франция.

 3. PAUL'S LANDSCAPING MELBOURNE

  Австралия

  Предприятието PAUL'S LANDSCAPING MELBOURNE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на landscape modelling, landscape architecture, landscape gardening consultancy, и landscape planning. Седалището му е в/ъв Melbourne, Австралия.

 4. INTERNATIONAL ARTIFICIAL GRASS IAG SL

  Испания

  Предприятието INTERNATIONAL ARTIFICIAL GRASS IAG SL, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на lawn roll laying. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 5. CULTIUS CALAFELL

  Испания

  Предприятието CULTIUS CALAFELL, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, gardening, olive tree, и mediterranean plants. Седалището му е в/ъв Fonolleres - Lleida, Испания.

 6. URBANATURE

  Испания

  Предприятието URBANATURE, e Производител, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на garden laying-out, lawn roll laying, и regular garden maintenance. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

 7. LUROT CHRISTIAN

  Белгия

  Предприятието LUROT CHRISTIAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на creation of parks, gardens and terraces, swimming pool design, ceramic flooring for civic use outdoors, и outdoor industrial flooring. Седалището му е в/ъв Serinchamps, Белгия.

 8. PROPERTIS

  Франция

  Предприятието PROPERTIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, cleaning companies, Почистване - услуги, cleaning of premises, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Bagneux, Франция.

 9. LONDON GARDENERS

  Обединеното кралство

  Предприятието LONDON GARDENERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на gardening, landscaping, regular garden maintenance, и services for floriculture and gardening. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 10. STEVE DEAR TREE SERVICES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието STEVE DEAR TREE SERVICES LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на fruit tree pruning. Седалището му е в/ъв Bedford, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги в областта на градинарството- лесоподдръжката и озеленяването - Внос износ

Брой резултати

5823 Фирми