• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги- свързани със сондиране в открито море

Резултати за

Услуги- свързани със сондиране в открито море - Внос износ

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието MAINTENANCE PARTNERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриално поддържане, Rewinding of electric motors, Steam turbine repairs, Reciprocating compressor overhaul, Rotor repairs, Wind turbine maintenance, Vacuum blower repairs, Cintrifugal compressor repairs, и reverse engineering of spare parts. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Белгия.

 2. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Камерун

  Предприятието CAMEROON DIVING SERVICES LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на submarines, underwater arc welding, и Underwater works. Седалището му е в/ъв Douala, Камерун.

 3. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Дания

  Предприятието A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията, Каучук - изделия за строителството, Услуги, свързани със сондиране в открито море, Каучук - машини и техника за индустрията, Каучук - изделия за строителството, Услуги, свързани със сондиране в открито море, и rubber articles for the mining industry. Седалището му е в/ъв Nørresundby, Дания.

 4. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  САЩ

  Предприятието OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Schaumburg Il, САЩ.

 5. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Холандия

  Предприятието TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на wind power. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GWS OFFSHORE

  Лихтенщайн

  Предприятието GWS OFFSHORE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Balzers, Лихтенщайн.

 2. OEG OFFSHORE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието OEG OFFSHORE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на engineering projects for offshore platforms and systems, и logistics services. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

 3. OUTSOURCING UKRAINE

  Украйна

  Предприятието OUTSOURCING UKRAINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и разработка на софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Изработка на уеб сайтове, Въвеждане на данни, Услуги, свързани със сондиране в открито море, Анализ на данни, Изработка на уеб сайтове, Въвеждане на данни, Услуги, свързани със сондиране в открито море, и Анализ на данни. Седалището му е в/ъв Zaporizhzhia, Украйна.

 4. EASTVANTAGE

  Белгия

  Предприятието EASTVANTAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Brussels, Белгия.

 5. SIMEX AS

  Норвегия

  Предприятието SIMEX AS, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, boilers, Pipelines, oil and gas - installations, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

 1. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Литва

  Предприятието UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на payroll processing, Human resources management, и maritime services. Седалището му е в/ъв Klaipeda, Литва.

 2. EASTVANTAGE

  Филипини

  Предприятието EASTVANTAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Metro Manila, Филипини.

 1. VIDURTA

  Франция

  Предприятието VIDURTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Персонал по компютрите - подбор и набиране на кадри, Услуги в информатиката, Изработка на уеб сайтове, indian, Персонал по компютрите - подбор и набиране на кадри, Услуги в информатиката, и Изработка на уеб сайтове. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 2. NORSEA GROUP DENMARK

  Дания

  Предприятието NORSEA GROUP DENMARK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Esbjerg, Дания.

 3. 1VU

  Тунис

  Предприятието 1VU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море, offshore platforms and installations, и Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

 4. APS S.P.A.

  Италия

  Предприятието APS S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и systems and equipment for oil refineries. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 5. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Белгия

  Предприятието SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, Морско крайбрежно строителство, и offshore works. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 6. PROSPECTACY LIMITED

  Кипър

  Предприятието PROSPECTACY LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на international tax planning. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

 7. MEA GLOBAL SERVICES

  Тунис

  Предприятието MEA GLOBAL SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

 8. GOLD IT INTERACTIVE

  САЩ

  Предприятието GOLD IT INTERACTIVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Princeton, САЩ.

 1. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Италия

  Предприятието AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Sant'andrea Frius, Италия.

 2. SQUARTZ TECHNOLOGIES

  Бразилия

  Предприятието SQUARTZ TECHNOLOGIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на software, и information systems. Седалището му е в/ъв CURITIBA, Бразилия.

 3. CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL

  Холандия

  Предприятието CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

 4. AVENTA GROUP

  Франция

  Предприятието AVENTA GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 5. PROSPEZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PROSPEZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Montalto Uffugo, Италия.

 6. PERGEMINE S.P.A.

  Италия

  Предприятието PERGEMINE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море, Сонди за вадене на скални проби, Услуги, свързани със сондиране в открито море, и Сонди за вадене на скални проби. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 7. SAM SOLUTIONS GMBH

  Германия

  Предприятието SAM SOLUTIONS GMBH, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Computer security consulting service. Седалището му е в/ъв Gilching, Германия.

 8. VINCIGUERRA SRLS

  Италия

 9. CARDUCCI FRATELLI

  Италия

 10. CARUSO MARIO

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги- свързани със сондиране в открито море - Внос износ

Брой резултати

63 Фирми