• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • фабрични сладкарски изделия

Резултати за

Фабрични сладкарски изделия - Внос износ

 1. SEPA SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SEPA SRL, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Pieve Porto Morone, Италия.

 2. KYIVKYI BKK

  Украйна

  Предприятието KYIVKYI BKK, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебни и сладкарски изделия, и Хлебни и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 3. AMERICAN DESSERTS

  Франция

  Предприятието AMERICAN DESSERTS, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Фабрични сладкарски изделия, fruit tartlets, и prepared dessert mixtures for institutions. Седалището му е в/ъв Villers Cotterets, Франция.

 4. PATISSERIE FABIÉ

  Франция

  Предприятието PATISSERIE FABIÉ, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Saint Julien Aux Bois, Франция.

 5. FORCHY PATISSIER SA

  Франция

  Предприятието FORCHY PATISSIER SA, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, Шоколадови изделия, Фабрични сладкарски изделия, Шоколадови изделия, sweet cakes and pastries, и fruit pastries. Седалището му е в/ъв Yvetot, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DELY GAUFRES SRL

  Белгия

  Предприятието DELY GAUFRES SRL, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wafers. Седалището му е в/ъв Estaimpuis, Белгия.

 2. ITH

  Тунис

  Предприятието ITH, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Sahloul Sousse, Тунис.

 3. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Испания

  Предприятието COMIDA MUNDIAL FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени пици, и Замразени пици. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

 4. CD S.A.

  Полша

  Предприятието CD S.A., e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на filling, и cream for the chocolate industry. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 5. HACI KASIM OGULLARI

  Турция

  Предприятието HACI KASIM OGULLARI, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. BAISERS SUCRES

  Франция

  Предприятието BAISERS SUCRES, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на food product quality control, и frozen fresh cakes & pastries. Седалището му е в/ъв Bagnolet, Франция.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Испания

  Предприятието PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Виенски специалитети, Сладкарски изделия, twice-baked, puff pastry, Виенски специалитети, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Santibáñez De La Peña-Palencia, Испания.

 1. DIMOBA

  Испания

  Предприятието DIMOBA, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, Хлебопроизводство - машини и материали, Фабрични сладкарски изделия, и Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Almería, Испания.

 2. DULYMAZ S.L.L

  Испания

  Предприятието DULYMAZ S.L.L, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Touron nougat, martorana fruit, easter cakes, и environmentally-friendly products. Седалището му е в/ъв Malagón, Испания.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Франция

  Предприятието BRIOCHES FONTENEAU, e Производител, и работи в сферата на Фабрични хлебни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Boufféré, Франция.

 4. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Испания

  Предприятието REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Collado Villalba, Испания.

 5. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Италия

  Предприятието EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI, e Производител, и работи в сферата на Сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, sicilian cassata, doved-shaped easter cakes, Фабрични сладкарски изделия, и sicilian cannoli. Седалището му е в/ъв Raffadali, Италия.

 6. F.B.F. SPA

  Италия

  Предприятието F.B.F. SPA, e Производител, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, brioches, Фабрични сладкарски изделия, и private label brioches. Седалището му е в/ъв Romanengo, Италия.

 7. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Португалия

  Предприятието PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Фабрични хлебни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, deep-frozen bread, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

 8. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Испания

  Предприятието BALCAM DIAGONAL S.L., e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 1. GOFRESMANNEKENPIS

  Испания

  Предприятието GOFRESMANNEKENPIS, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wafers. Седалището му е в/ъв La Nucia, Испания.

 2. BERIPAN S.L.

  Испания

  Предприятието BERIPAN S.L., e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на pastries, и home-made confectionery. Седалището му е в/ъв Tafalla, Испания.

 3. PIDY

  Белгия

  Предприятието PIDY, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, meal preparation, Готови ястия и деликатеси, и prepared dessert mixtures for institutions. Седалището му е в/ъв Ieper, Белгия.

 4. BABALI KONSTANTINA & CO LTD

  Гърция

  Предприятието BABALI KONSTANTINA & CO LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Athens-Metamorfosi, Гърция.

 5. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Турция

  Предприятието AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Турция.

 6. PASTELERÍA CABEZAS RIVAS

  Испания

  Предприятието PASTELERÍA CABEZAS RIVAS, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Puente Genil, Испания.

 7. BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Турция

  Предприятието BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Фабрични сладкарски изделия, sauces and seasonings, Пикантни подправки, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. ALSANCAK UNLU MAMÜLLER

  Турция

  Предприятието ALSANCAK UNLU MAMÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Бисквити. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, Фабрични сладкарски изделия, и Muffins. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 9. CAKE AND LACE WEDDINGS

  Обединеното кралство

  Предприятието CAKE AND LACE WEDDINGS, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wedding cakes, birthday cake, и christening cake. Седалището му е в/ъв Newbury, Обединеното кралство.

 10. 2F FAST&FRESH

  Турция

  Предприятието 2F FAST&FRESH, e Производител, и работи в сферата на Фабрични сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate cakes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Фабрични сладкарски изделия - Внос износ

Брой резултати

4912 Фирми