• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • фабрични шевни машини и аксесоари

Резултати за

Фабрични шевни машини и аксесоари - Внос износ

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието RI.VE.MAC. SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, ATOM, staplers, Обувки - машини за промишлеността, и Sewing machines for leather. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

 2. RDF GROUP LLC

  Русия

  Предприятието RDF GROUP LLC, e Производител, и работи в сферата на Манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Дидактическа техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Облекло - машини и техника за индустрията, Дидактическа техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, и tailoring accessory. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 3. JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA

  Португалия

  Предприятието JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Конфекция - машини и техника, Конфекция - машини и техника, и Sewing machines for textiles. Седалището му е в/ъв Barcelos, Португалия.

 4. CRISAFULLI PACKING SRL

  Италия

  Предприятието CRISAFULLI PACKING SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Canicattini Bagni, Италия.

 5. BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA

  Португалия

  Предприятието BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на spark erosion. Седалището му е в/ъв Trofa, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Испания

  Предприятието COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Esparreguera-Barcelona, Испания.

 2. RILMAN LTD.

  България

  Предприятието RILMAN LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 3. F.LLI FOGGIATO SRL

  Италия

  Предприятието F.LLI FOGGIATO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Фабрични шевни машини и аксесоари, accessories for sewing machines, sewing machine dealers, и wholesale of sewing machines. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

 4. BEFRAKO

  Белгия

  Предприятието BEFRAKO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни шевни машини, Домашни шевни машини, craft sewing machines, wholesale of sewing machines, и sewing machine for household use. Седалището му е в/ъв Zonhoven, Белгия.

 5. HELION SARL

  Франция

  Предприятието HELION SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Кожена галантерия - машини за промишлеността, Домашни шевни машини, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Кожена галантерия - машини за промишлеността, Домашни шевни машини, и Sewing machines for leather. Седалището му е в/ъв Sainte Magnance, Франция.

 1. GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES

  Холандия

  Предприятието GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES, e Multi-Category, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на industrial sewing machines, professional sewing machines, sewing machines, и Sewing machines for leather. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

 2. VAELLA MASCHINEN SRL

  Румъния

  Предприятието VAELLA MASCHINEN SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, Трикотаж - машини и аксесоари, Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 1. BO-MA, BOJANA NOVAK S.P.

  Словения

  Предприятието BO-MA, BOJANA NOVAK S.P., e Разпространител, и работи в сферата на Домашни шевни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Търговия в супер- и хипермаркетите, Домашни ютии за гладене, Фабрични шевни машини и аксесоари, Внос-износ - агенти, Търговия в супер- и хипермаркетите, Домашни ютии за гладене, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Maribor, Словения.

 2. CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL)

  Германия

  Предприятието CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL), e Производител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

 3. MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Oberhaching, Германия.

 4. EURO MERCERIE

  Белгия

  Предприятието EURO MERCERIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на zip fasteners, textile re-reelers, и meters. Седалището му е в/ъв Alken, Белгия.

 5. A COSER

  Испания

  Предприятието A COSER, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни шевни машини, Машини и аксесоари за бродиране, Домашни шевни машини, Машини и аксесоари за бродиране, sewing machine repairs, и accessories for sewing machines. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 6. MACHINEHANDEL BOS

  Белгия

  Предприятието MACHINEHANDEL BOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на professional ironer, flat irons, staplers, и sewing machine repairs. Седалището му е в/ъв Destelbergen, Белгия.

 7. AMIGTEX OÜ

  Естония

  Предприятието AMIGTEX OÜ, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 8. RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA

  Италия

  Предприятието RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA, e Multi-Category, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for sewing machines, industrial sewing machine service, sewing machine repairs, и sewing machine replacements. Седалището му е в/ъв Casarano, Италия.

 1. COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на cutting and sewing machines. Седалището му е в/ъв Bury, Обединеното кралство.

 2. BARONE TERESA

  Италия

  Предприятието BARONE TERESA, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни шевни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, sewing machines, embroidery machines, Фабрични шевни машини и аксесоари, и punch cutters. Седалището му е в/ъв Avellino, Италия.

 3. NÄHTECHNIK STOPPER GBR

  Германия

  Предприятието NÄHTECHNIK STOPPER GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

 4. TMAC

  Франция

  Предприятието TMAC, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 5. SEW ESSENTIAL

  Обединеното кралство

  Предприятието SEW ESSENTIAL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Marquis Drive, Обединеното кралство.

 6. HDB SOLUTIONS + BE0718851855

  Белгия

  Предприятието HDB SOLUTIONS + BE0718851855, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale industrial technical articles, automatic and manual stapling machines for leather goods, industrial sewing machine service, и industrial sewing machines. Седалището му е в/ъв Izegem, Белгия.

 7. FROMAC SRL

  Италия

  Предприятието FROMAC SRL, e Производител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на sewing machines for leather goods, и industrial sewing machines. Седалището му е в/ъв Tricesimo, Италия.

 8. SCHNEIDEREIBEDARF AZMAN

  Германия

  Предприятието SCHNEIDEREIBEDARF AZMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Barntrup, Германия.

 9. WURGLITSCH OG NÄHMASCHINENCENTER

  Австрия

  Предприятието WURGLITSCH OG NÄHMASCHINENCENTER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vösendorf, Австрия.

 10. BRUCKNER PFAFF NÄH.-INDUSTRIEMASCHINEN+HUSVARNA -VIKING

  Австрия

  Предприятието BRUCKNER PFAFF NÄH.-INDUSTRIEMASCHINEN+HUSVARNA -VIKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Фабрични шевни машини и аксесоари - Внос износ

Брой резултати

329 Фирми