Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • феросплави

Резултати за

Феросплави - Внос износ

 1. COMFER SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието COMFER SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Метални решетки, и Метални решетки. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 2. NEGRI S.P.A.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието NEGRI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Седалището му е в/ъв Valmadrera, Италия.

 3. H.-D. AHRENS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието H.-D. AHRENS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Феросплави, Metal trade, Nickel alloys, Recycling of scrap metal, scrap recycling, Scrap processing, Special alloys (copper/nickel/tin), aluminium, и Aluminium compounds. Седалището му е в/ъв Schwelm, Германия.

 4. SICUREZZA & STILE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SICUREZZA & STILE, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Рамка и рамката, Промишлена и строителна железария, Строителна кинкалерия, Рамка и рамката, и Промишлена и строителна железария. Седалището му е в/ъв Castelnuovo Di Porto, Италия.

 5. ARCO S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARCO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на no parking bows, bike carrier, benches, и systems and equipment for car parks. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PROSIDER SPA

  Италия

  Предприятието PROSIDER SPA, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на iron sections, iron beams, galvanized sheet metal, и drawn products. Седалището му е в/ъв Fornace Zarattini-Ravenna, Италия.

 2. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Франция

  Предприятието SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Цинк и сплави, Сериграфия, Олово и сплави, Цинк и сплави, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Франция.

 3. LEMETCO GMBH

  Германия

  Предприятието LEMETCO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Феросплави, и Феросплави. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 4. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Португалия

  Предприятието CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични ресори, Градско обзавеждане и съоръжения, Хидравлични ресори, и Градско обзавеждане и съоръжения. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

 5. TM IMPEX PVT LTD

  Индия

  Предприятието TM IMPEX PVT LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Феросплави. Седалището му е в/ъв Bhubaneswar, Индия.

 1. PELLIER CUIT FRERES

  Франция

  Предприятието PELLIER CUIT FRERES, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - машинно обработване, Precision undercutting, bar turning, all metals, и Bar turning steel and metals. Седалището му е в/ъв Marignier, Франция.

 2. AMPERE ALLOYS

  Франция

  Предприятието AMPERE ALLOYS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на plants and machinery for foundries, abrasives, и steel and alloys. Седалището му е в/ъв Saint-Ouen-L'aumone, Франция.

 1. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Германия

  Предприятието CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на coal and graphite processing, graphite electrodes, products made from pure expanded graphite, и artificial and synthetic fibre felts. Седалището му е в/ъв Siegen, Германия.

 2. AFFIVAL SAS

  Франция

  Предприятието AFFIVAL SAS, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Феросплави, Стоманолеярство, Стоманени жици и кабели, Феросплави, и Стоманолеярство. Седалището му е в/ъв Solesmes, Франция.

 3. NIZI INTERNATIONAL

  Люксембург

  Предприятието NIZI INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Феросплави, Феросплави, artistic and decorative foundry products, Trading in steel, и casting lubricants. Седалището му е в/ъв Capellen, Люксембург.

 4. CAST IRON

  Белгия

  Предприятието CAST IRON, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Чугун - изделия, Тръби от чугун, cast iron, Сурови и специални чугуни, Чугун - изделия, и Тръби от чугун. Седалището му е в/ъв Beerse, Белгия.

 5. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Италия

  Предприятието CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на machining aluminium and iron. Седалището му е в/ъв Agropoli, Италия.

 6. JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 7. MALDANER

  Франция

  Предприятието MALDANER, e Разпространител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Феросплави, Мед и сплави, metal impregnation, Олово и сплави, Феросплави, и Мед и сплави. Седалището му е в/ъв Les-Clayes-Sous-Bois, Франция.

 8. LS ALLOYS TRADING

  Люксембург

  Предприятието LS ALLOYS TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на metallurgy, Manganese metal, cobalt, и nickel. Седалището му е в/ъв Windhof, Люксембург.

 1. GIOTTA SRL

  Италия

  Предприятието GIOTTA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на storing waste, trade in metals and alloys, и car demolition. Седалището му е в/ъв Castone Andevenno, Италия.

 2. MITALTRADE, LLC

  Украйна

  Предприятието MITALTRADE, LLC, e Разпространител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, graphite electrodes, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Zaporozhye, Украйна.

 3. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Италия

  Предприятието GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, iron processing, iron, Алуминий и сплави, и electro-welded networks. Седалището му е в/ъв Poggio Torriana, Италия.

 4. 1

  Зимбабве

  Предприятието 1, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на steel welding. Седалището му е в/ъв 4, Зимбабве.

 5. FRATELLI MOLTENI SPA

  Италия

  Предприятието FRATELLI MOLTENI SPA, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на sheet metal for construction work. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

 6. ETKA LTD

  Бразилия

  Предприятието ETKA LTD, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Седалището му е в/ъв Franco Da Rocha-Sp, Бразилия.

 7. 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI.

  Турция

  Предприятието 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Германия

  Предприятието MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на bronze bushings. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

 9. SYAL & CO

  Индия

  Предприятието SYAL & CO, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Седалището му е в/ъв Khanna, Индия.

 10. PIRAPORA STEEL

  Бразилия

  Предприятието PIRAPORA STEEL, e Разпространител, и работи в сферата на Отливки от специални и качествени стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Феросплави, metallic silicon, aluminium alloys, iron-silicone ingots, и Феросплави. Седалището му е в/ъв Praia Grande, Бразилия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Феросплави - Внос износ

Брой резултати

1224 Фирми