• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • форми за стъкло и кристал

Резултати за

Форми за стъкло и кристал - Внос износ

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Турция

  Предприятието DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, e Производител, и работи в сферата на Форми за стъкло и кристал. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Pendik / Istanbul, Турция.

 2. NOVAMOULES

  Франция

  Предприятието NOVAMOULES, e Производител, и работи в сферата на Форми за стъкло и кристал. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми и модели, Стъкло - машини и техника за промишлеността, и Форми и модели. Седалището му е в/ъв Givors, Франция.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук, Форми за стъкло и кристал, Ръчни инструменти, Смоли, Форми за пластмасови материи и каучук, Форми за стъкло и кристал, Ръчни инструменти, и Смоли. Седалището му е в/ъв Grafenberg, Германия.

 4. ARC TOOLING

  Франция

  Предприятието ARC TOOLING, e Multi-Category, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, и Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв Aire Sur La Lys, Франция.

 5. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Форми за стъкло и кристал, Форми и модели, и Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв Weiden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MOLDES VIDRIOFUSING

  Аржентина

  Предприятието MOLDES VIDRIOFUSING, e Производител, и работи в сферата на Форми за стъкло и кристал. Освен това развива дейност и в сферата на steel dies. Седалището му е в/ъв Martinez, Аржентина.

 2. SAVAM S.R.L.

  Италия

  Предприятието SAVAM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Rozzano, Италия.

 3. FOR.EL. S.P.A.

  Италия

  Предприятието FOR.EL. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Roncade, Италия.

 4. BOTTERO S.P.A.

  Италия

  Предприятието BOTTERO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Форми за стъкло и кристал, Огнеупорни материали и изделия, и Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв Cuneo, Италия.

 5. DUERED S.P.A.

  Италия

  Предприятието DUERED S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Оптика - инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността, и Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 1. REVIMAC S.R.L.

  Италия

  Предприятието REVIMAC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

 2. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Италия

  Предприятието ROSSELLI MACCHINE S.R.L., и работи в сферата на Авариен транспорт и теглене на тежкопревозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

 1. SVEMA

  Италия

  Предприятието SVEMA, e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Barberino Tavarnelle, Италия.

 2. PUDSEY MOULD CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PUDSEY MOULD CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Форми за стъкло и кристал. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Прецизни форми, и moulds for glass containers. Седалището му е в/ъв Pudsey, Обединеното кралство.

 3. BAVELLONI S.P.A.

  Италия

  Предприятието BAVELLONI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Инструменти от диамант, Форми за стъкло и кристал, Инструменти от диамант, и Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв Lentate Sul Seveso, Италия.

 4. TOPFINE INDUSTRY LIMITED

  Китай

  Предприятието TOPFINE INDUSTRY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв Chouzhou Road Yiwu City Zhejiang, Китай.

 5. MACOTEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието MACOTEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Rogolo, Италия.

 6. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Италия

  Предприятието ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ovada, Италия.

 7. S.G.F. S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.G.F. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villabate, Италия.

 8. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Италия

  Предприятието PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Brusaporto, Италия.

 1. THOR INTERNATIONAL

  Колумбия

  Предприятието THOR INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв La Estrella, Колумбия.

 2. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ADELIO LATTUADA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Carbonate, Италия.

 3. CHIPI GLASS S.R.L.

  Италия

  Предприятието CHIPI GLASS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lonate Pozzolo, Италия.

 4. BDF INDUSTRIES S.P.A.

  Италия

  Предприятието BDF INDUSTRIES S.P.A., и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

 5. DELTA S.R.L.

  Италия

  Предприятието DELTA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Abbiategrasso, Италия.

 6. INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA

  Португалия

  Предприятието INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Форми за стъкло и кристал. Седалището му е в/ъв Marinha Grande, Португалия.

 7. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Италия

  Предприятието OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Casale Sul Sile, Италия.

 8. MACH S.R.L.

  Италия

  Предприятието MACH S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Morimondo, Италия.

 9. CARNAGHI CARLO

  Италия

  Предприятието CARNAGHI CARLO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Samarate, Италия.

 10. AB.TECHNOLOGIES S.R.L.

  Италия

  Предприятието AB.TECHNOLOGIES S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъкло и керамика - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за стъкло и кристал, Стъкло - машини и техника за промишлеността, Форми за стъкло и кристал, и Стъкло - машини и техника за промишлеността. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Форми за стъкло и кристал - Внос износ

Брой резултати

83 Фирми